Vierailija

Tuntuu et vessat määräävät paikat joihinka voi mennä tai sitten en voi syödä ennen jumppaa jos tiedän et siellä ei ole vessaa, stressi pahentaa asiaa, mistä lääkkeestä tms olette saaneet apua,?

Jännitän jo etukäteen ensi kuussa pitäisi istua lentokoneessa 5 tuntia ?miten selvitä koko matka?

Kommentit (10)

ja vessaa pitää etsiä joka paikasta. Monesti joudun käymään esim kirjaston vessassa ennen jonnekin paikkaan menoa, vaikka olisin lähtiessä kotona käynytkin. Kun ei esim kylässä kehtaa ensimmäisenä vessaan mennä.

T: 3

Joka paikassa joudun ravaamaan isolla asialla vaikka lähtiessä käyn kotona moneen kertaan =( Erittäin kiusallista! Mutta en vaan voi asialle mitään. Jumppaan mennessä ensimmäisenä vessaan jne....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mitään vikaa ei oo löytyny enkä ole saanut apua. Nyt mulla on masennuslääkitys ja lääkäri sanoi et monet on masennuslääkkeestä saanu avun myös tälläiseen paskavaivaan. Lääkitys on vasta alussa joten en vielä osaa sanoa auttaako vai ei.

Kaikki menot on suunniteltava vessojen mukaan. Esim. en voi mennä kauppaan jossa ei oo vessaa. Jos on pakko mennä johonkin missä ei vessaa oo niin sit pitää olla n. viikko lähes syömättä. Tää on tosi rajottavaa ja hankalaa ja v*ttumaista! Noi teidän oireet on just samanlaiset ku mulla, sinänsä " kiva" kuulla että on muitakin!

Mitä aineita viljasta pitäisi saada? Kasviksia reilu puoli kiloa päivässä ja pähkinöitä ja siemeniä, niin tulee ihan tarpeeksi kaikkea. En siis mitenkään ketokarppaa minimihiilareilla, mutta jätin viljat pois ja vähensin sokeria ja hedelmiä jne. Mutta selvimmin vatsantoimintaan vaikuttaa nuo viljat, sokeri taas näkyy enemmän iho-oireina. Kokeilin taas parina aamuna kaurapuuroa ja aika pian sitä taas alkoi tutut vatsaoireet :-( Eli muuten ihan monipuolista ruokaa, niin kyllä siitä kaiken oleellisen saa... ja rasvaa silleen luonnollisesti, ei läträten, mutta aika paljon tulee just pähkinöistä (kuten kuituakin).T: 7

Mulla on diagnosoitu ärtynyt paksusuoli ja kyllähän se on ongelma.

Lentokoneessa kumma kyllä ei koskaan oo ollut sitä rumbaa.

Pakko vaan kytätä niitä vessoja ja jos tietää että sellaseen ei pääse niin otan lääkettä jotta suoli pysyy hiljaa. Librax oli hyvä apu mutta teki kovan päänsäryn. Tulee tilanteita joissa ravaan paniikissa ymäri etsien vessaa ja kurat melkeen housussa. Toisinaan maha on niin kiltisti eikä aiheuta mitään ongelmia. Se on noloa kun tulee kohtaus ja joutuu istumaan jopa 0,5h vessassa. Ja lähtemään missä vaan ja millon vaan. Kuitulisäkään ei täysin auta tai maitohappobakteerit, tosin maha on sillon vähemmän kipeä ku niitä syö. Ystävät ja mies+perhe onnekski ymmärtävät että tilanne on mikä on ja voin livetä vesaaan kesken syönnin.

mutta mulla ne vaivat poisti karppaaminen. Eli ihan päinvastoin kuin yleensä neuvotaan kuitulisiä sun muuta. Viljat pois kokonaan ja muutamassa viikossa loppui kramppaavat räjähdysripulit. Ja ei ole keliakia, se on tutkittu, vaan ihan on dg colon irritable saatu. On muuten kivaa kun ei tarvi enää viidessä minuutissa heräämisestä syöksyä vessaan eikä koko ajan päivystää että missä pääsee ja miten jos hätä tulee.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat