Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Tässä on elämässä tapahtunut vaikka mitä. Viime joulunahan olimme ICSI hoidossa, ja kärsimme rankan koettelemuksen läpi yhdessä, kun lasta ei silloinkaan kuulunut. Nyt reilun puolen vuoden jälkeen lapsettomuushoidoista meidän kuusivuotinen parisuhteemme on ohi. Päätimme yhteisymmärryksessä, ettei tämä enää tunnu toimivan ja molemmat katselivat jo ympärilleen. Outoa kuitenkin jättää tämä tilanne ja kaikki yhdessä koettu taakseen. Meidän yhteinen " vauvamme" koira jäi meille yhteishuoltajuuteen ja olemme edelleen erittäin hyviä ystäviä. Tai no kai tällaisten kokemusten jälkeen läheinen suhde on väistämätöntä. Mieheni, tai no siis nyt ex mieheni on löytänyt uuden ja onneksi tämä uusi ymmärtää, että me olemme niin tiiveissä yhteyksissä.

Itse en ole vielä osannut rakentaa mitään suhteita, kun erosta on vasta reilu kuukausi ja ajattelinkin pitää sellaisen rauhallisen jakson elämässäni ennen mitään uutta.Kiitos teille kaikille vanhoille ja uusille palstalaisille tuesta, jota teiltä sain pitkän lapsettomuutemme ajan. Se oli korvaamatonta, enkä tule sitä koskaan unohtamaan.

Toivon sydämestäni, että teitä kohtaa parempi onni elämässä kuin meitä. Olette sen todella ansainneet.

Jätän tässä vaiheessa myös hyvästit tälle palstalle.

KIITOS!!

-Dreammom-

Kommentit (3)

Miekin haluan toivottaa sulle voimia ja jaksamista. Ymmärrän hyvin, miltä siusta tuntuu, sillä oon itse jota kuinkin samassa tilanteessa. Sillä erotuksella vaan, että meillä hoidot ja koko " projekti" ylipäätään oli vasta aluillaan, kun ajauduimme monen mutkan kautta tilanteeseen, jossa katsoimme parhaaksi lähteä omille teillemme... Rankkaahan tämä on, mutta uskon, että tulevaisuus tuo tullessaan vielä jotain parempaa, meille molemmille!-S-

Piipahdin kuumeilupuolelta katsomassa, mitä tänne kuuluu ja satuin lukemaan viestisi.Kertomuksesi on todella koskettava ja haluaisin toivottaa sinulle jaksamista ja onnellista tulevaisuutta, vaikken " tunnekaan" sinua.Toivon sinulle aurinkoista ja onnellista tulevaisuutta ja uskoa unelmien täyttymiseen!Vivian

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Osanotto tapahtuneesta : ( Itselläni on ystävänä eräs henkilö joka kävi edellisessä suhteessaan myös läpi kovat lapsettomuus hoidot tuloksetta. Kaiken sen jälkeen hekin erosivat. Nyt muutamia vuosia eteenpäin ystäväni on uudessa suhteessa ja tuoreen tyttövauvan äiti. Tämäkin lapsi on kovasti toivottu ja yritetty ja lopuksi inseminaatin tulos : ) Toivon sinulle paljon hyvää ja toivon että tämä tarina antaa sinulle edes vähän voimia.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat