Seuraa 

Meillä on vielä menty hoitopaikkaan ja muutenkin ulos tuulipuvussa tms. mutta huomasin hoitopaikan naulakossa jo välikausihaalareita. Joko teillä on siirrytty vk-haalareihin / missä vaiheessa yleensä otatte vk-haalarin käyttöön?

Kommentit (3)


Täällä ainakin on pari päivää satanut vettä ja ollut aamulla alle kymmenen astetta lämmintä, päivällä näytti mittari +12 astetta ja vettä tuli edelleen, joten päiväkodissa on kyllä välikausivaatteet olleet jo tarpeen tämän viikon ajan.Viime viikolla tarkeni vielä ulkona farkuissa ja fleece- tai collegetakissa.

Eilen oli sen serran vilpoisa ja syksyisen sateinen keli et laitoin tytölle päiväkotiin haalarin. Tänäänkin oisin sen laittanut mut tyttö tuli yöllä kipeäksi ja jäi näin ollen kotiin.

Muutoin olen pitänyt kosteilla keleillä Name it sadepukua. Hyvä puku!

Kuivilla keleillä oli verskat tms.

Välikausihaalarin käyttöön otto lämpötilana olen pitänyt +15c. Se tai alle niin välikausi vaatteet ylle.

Talvihaalari sitten kun alkaa lämpötila olla lähellä 0 astetta (n.+3c).

Tietysti tuo mereltä puhaltavan tuulen voimakkuus vaikuttaa myös asiaan. Jos on oikein hyinen tuuli pitää laittaa enempi päälle kuin mitä lämpömittarin mukaan laittaisin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pihalla on sen verran märkää ja ilmakin on aika tuulinen, että ollaan tässä pari päivää pidetty välikausihaalaria päällä 1-vuotiaan pihaleikeissä eikä ole ollut pojalla hiki päässä. Alla on trikoopaita ja ohuet housut.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat