Vierailija

Mitta ihan täys tota tyttöjen kieroilua. Puhuvat aina toisista pahaa seläntakana ja eristävät porukoista. Vituttaa niin paljon, että tekis mieli haukkua päin naamaa oma tyttö ja kaikki sen kaverit. Asiallisesti on keskusteltu mutta ei tytöt tule koskaan muuttumaan. Samahan se on aikuisillakin naisilla.

Sivut

Kommentit (23)

miehiin, jotka esim. lupautuvat hoitamaan kirjatilaukset, laivamatkavaraukset tms. ja siinä sivussa saavat itselleen joitain etuja, joista eivät mainitse mitään. Lisäksi kirjat voivat tulla kalliimmiksi yms.

Vastaavaa en ole huomannut tyttö/naisporukoissa (tosin voi olla vain hyvää tuuria), jossa tilaaja yleensä kertoo eduista ja kysyy mielipidettä miten niiden kanssa toimitaan.

Lapset saavat vaikutteita paljon muualtakin kuin omalta äidiltään. Jos kaikki kaverit ovat takanapäin puhujia niin se vaikuttaa paljon enemmän, mielestäni. Itse en ole takanpäin pahaa puhuvaa sorttia, mutta silti olen yllättänyt omat tyttöni joskus puhumasta toisista pahaa... Tuo on tytöissä tosiaankin ilkeä ja inhottava piirre. Inhoan kyllä sellaisia aikuisiakin ja niitä on paljon!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

on pelkkiä poikia, mutta en silti allekirjoita yhtään ap:n väitettä tytöistä. Enkä toisaalta sitäkään, että pojat ei yhtään kieroilisi, kiusaisi toisia myös henkisesti jne.Musta on käsittämätöntä, että NAINEN voi nähdä oman sukupuolensa niin negatiivisessa valossa, kuin niin moni täällä näkee. Mutta lähinä se kertoo vain tyhmyydestä ja kykenemättömyydestä tarkastella ihmisiä yksilöinä.Kyllähän miehistäkin löytyy vaikka kuinka hirveä kasa pedofiileja, raiskaajia, perhettään piekseviä, mutta ei niitä silti pidetä miesten yleisinä piirteinä. Miksei? Miksi naisten yleisinä piirteinä pidetään kieroilua yms. vaikka sekin on vain osan naisista hommaa?

Mä taas koin naisena elämäni trauman, kun mies, jota pidin ystävänäni, johon oikeasti tukeuduin murheissani, käyttikin kerran tilaisuutta hyväkseen ja raiskasi minut. Olimme olleet yhdessä viettämässä iltaa ja juoneetkin, ja menin vaikean kotitilanteeni takia miehen luo yöksi. Hän aivan varmasti tiesi, että pidin häntä vain ystävänäni, enkä ikinä olisi halunnut hänen kanssaan maata, mutta niin vaan hän meni ja teki.En ole sen koommin päästänyt yhtään miestä lähelleni, omastanikin erosin.Miksi kerroin tämän? Ihan siitä syystä, että kun sinäkin mies kirjoitat näistä naisten taipumuksista tehdä sitä ja tätä, miltä itsestäsi tuntuis yleistys, että miehet nyt vaan ovat aika taipuvaisia raiskaamaan? Ei naiset sellaista tee, miehet vaan. Ja raiskaukseen verrattuna joku selän takana paskan jauhaminen on vielä aika pientä... Mutta silti se ärsyttää, koska MINÄ, eikä kukaan ystävistäni moista harrasta.

lasten ollessa pieniä minäkin ajattelin, että mielummin 10 tyttöä kuin 3 poikaa. Kasvaessa pojat kuitenkin paljon reilumpia ja "helpompia".

Täällä on kaksi tyttöä ja eivät käyttäydy noin. Ovat ihania ja kilttejä, kohteliaita toiset huomioon ottavia.5. ja 7. luokkalaisten äiti

mutta, jos pienestä pitäen opetetaan, että ei saa puhua pahaa, niin kyllä se usein menee niin sinne luuytimeen, että vaikka muut puhuu niin itse pysyy hiljaa. Eihän sellaista ihmistä (miestäkään!!) ole olemassakaan joka joskus ei jotain haukkuisi, mutta sellaisen systemaattisen toisten haukkumisen pystyy kyllä lapselta kasvatuksella estämään.

enimmän osan aikaa olisin valmis vaihtamaan kaikki poikani tytöiksi, niin rajua on meno. Erotuomarina saa olla koko ajan, etteivät tapa toisiaan... Tyttö piirtelee, laulelee ja lukee kirjoja itsekseen, kavereiden kanssa en ole huomannut ongelmia, ainakaan vielä. Tykkää kaikista ja haluaa olla kaikkien kaveri. Nämä taitavat kuitenkin olla enemmän persoona- kuin sukupuolikysymyksiä.

surutta ja jatkavat sitten hommia keskenään! Sitä en ole ikinä ymmärtänyt, enkä varmaan ymmärräkään. Mutta toisaalta sekin käytös menee useimmilta ohi aikuisikään mennessä, samoin kuin tytöiltä kieroilu ja takanapäin panettelu. Tytöille tuo kieroilu on sitä epäsosiaalista käytöstä, kun taas pojat keljuilevat päin naamaa ja ovat väkivaltaisia. Itselläni on vain poikia, ja kyllä usein vaihtaisin ne rauhallisiin ja ainakin päällepäin hyväkäytöksisiin tyttöihin ;-)

ja yhdeltä miesten palstalta lähdettiin oikein porukalla pistämään yhtä kirjoittajaa turpaan, kun se oli huijanut jossain jutussa. Ah kun ne miehet on niin hienoja ja rehtejä.

'PS. ESim. Susan Ruususen tapauksessa syytetyissä oli yhtä paljon miehiä kuin naisia. Miten ihmeessä se on mahdollista, kun miehethän ei koskaan toisia hauku tms.?Mene ap. katsomaan ihan mitä tahansa muuta keskustelupalstaa, kyllä siellä miehet louskuttaa leukojaan ihan samalla lailla kuin naiset täällä.

että samahan se on aikuisillakin naisilla. Eli jos ap kuvittelee, että aikuiset naiset puhuvat selän takana, niin ilmeisesti ap liikkuu sellaisessa porukassa, jossa näin on. Ei siis ihmetytä mistä tytär on mallin saanut. Ja tokihan tytärkin hakeutuu samanhenkisten seuraan, jolloin ap:n perheessä on sellainen käsitys, että juoruileminen ja pahan puhuminen olisi jotenkin naisissa oleva sisäsyntyinen ominaisuus.Sen verran voin omakohtaisesti sanoa, että aikuiset naiset eivät todellakaan ole ap:n kuvailemia. Kyllä minäkin tietysti tunnen jonkun, jonka kaikki keskusteleminen on samaa kuin juoruilu. Mutta eipä minua ainakaan sellainen seura kiinnostakaan enempää kuin mitä on välttämätöntä. En kutsuisi aikuiseksi naiseksi sellaista, jonka mielipuuhaa on pahan puhuminen ja juoruaminen.Iselläni ei ole sen ikäisiä tyttäriä, jotta pystyisin lasten maailmasta sanomaan mitään.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat