Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kun aina sanottu että per annos kaksi utntia, mutta jos juon oikein kunnolla pitääkö todellakin odottaa melkein 24h että saa imettää? huh

Kommentit (11)

Jos äiti on 1 promillen humalassa, alkoholia on maidossa 1/1000. Eli 2 desissä maitoa alkoholia on 0,002 dl = 0,2 ml. Enemmän alkoholia taitaa tulla Jekovitin päivittäisannoksesta.Vierailija:

Lainaus:


Aikuisen ihmisen maksa polttaa alkoholin, entäs vauvan maksa??? Miksiköhän alkoholia ei saa antaa alaikäisille???

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Heti kun olet siinä kunnossa että kykenet lasta hoitamaan, voit myös imettää. Alkoholimäärät maidossa on todella pieniä. Alkoholia on maidossa yhtä paljon kuin veressä. Voit itse laskea sen tipan kun olet vaikka promillen kännissä. Vitamiinitipoissakin on sen verran.

Pidä hauskaa vaan=)

aikuisen juomassa alkoholissa on prosentteja, äidinmaidossa promilleja eli tuhannesosa. Ei tarvita kovin vahvaa matematiikkapäätä sen ymmärtämiseen, että vauvan maksalle kyse on mitättömästä määrästä alkoholia. Siis äiti voi juoda vaikkapa 12-prosenttista viiniä ja tulla puolen promillen humalaan, joka ei siis ole kovin voimakas humalatila. Äidinmaidossa on silloin 0.5 promillea alkoholia (promille=tuhannesosa).

Ja äidinmaidossa sitä on niin häviävän pieni määrä, että ei todellakaan tarvitse odottaa vuorokautta imttääkseen. Käy ap imetystukilistan sivuilla, sieltä saat infoa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat