Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (6)

Huusi ja raivosi ja rääkyi pahimmillaan 2 h putkeen, tavallisin oli tuommoinen puoli tuntia. Raivosi mistä vain; esim. pudotti lelun viereensä maahan ja sanoi, että äiti nostaa, ja kun sitten sanoin, että itse pudotit joten nosta itse, niin raivokohtaus oli valmis. Ei rauhoittunut millään, ei auttanut sylihoito, ei huomion suuntaaminen muihin asioihin, ei MIKÄÄN. Piti vain antaa huutaa huutonsa ja ottaa sitten syliin.Keskimmäinen huusi 3-4 minuuttia ja se oli siinä.Nuorin on nyt uhmassa ja elkeiltään esikoisenlainen, mutta paljon leppoisampi, eli huutaa vähemmän aikaa ja siihen saa kontaktia kohtauksen aikanakin.Tsemppiä sulle!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kuin tilanteen, vaikka hurjasta uhmasta kyse olisikin.mietit vaan etukäteen selväksi kumpi teistä täyttää seuraavaksi kolme vuotta sinä vai edunsaaja. Ota lepo, laske sataan ja etsi tilanteesta sen humoristinen puoli.

Mitään ei voinut tehdä, jos lapsi pääsi hurjistumaan. Holding toimi välillä, välillä ei voinut koskeakaan ilman, että huuto paheni. Huumorinja harhautusten avulla selvittiin joskus vain pienellä huudolla (ts. jos näytti siltä, että uhmakohtaus on tulossa, mutta sen ei olisi juuri nyt syytä tulla, lapsen huomio yritettiin kiinnittää johonkin muuhun, mielellään johonkin tosi hassuun juttuun).Uhmakohtauksia tuli ihan kaikesta mahdollisesta (syöminen, nukkuminen, pukeminen) ja mahdottomasta (huono ilma, hyvä ilma, väärät ohjelmat telkkarista). Onneksi meillä tämä raivotar oli kolmas lapsi, joten kokemusta uhmakohtauksista ja uhmalapsista oli jo aiemmin. Vanhemmat olivat vaan niiiiiin paljon helpompia...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat