Seuraa 

ONko tämä kovin yleistä? Mistähän voisi johtua?Navan kohdalta on nyt aristanut ja kipuillut pari päivää. Onko vatsanahka vaan jo niin kireällä vai voiko tämä liittyä johonkin tiettyyn juttuun?Viikkoja huomenna tasan 32, että eihän tämä olo kovin keveä ole muutenkaan, mutta näitä tuntemuksia tulee tutkailtuaSiis kokemuksia?

Kommentit (3)

Välillä jopa pelkäsin et olis ollut istukka mut ei ollut. Napa vaan venyy ja jonkulla on vähän revennytkin nahkat navankohtaa jos on liiaksi kiristänyt.

toista lastamme odottaessa napa välillä todella kipeä, joku on vaan jälkeen päin puhunut jostain napatyrästä???näin minulle se asia on selvitetty..oikaiskaa joku viisaampi!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

pullahti koko napa ulos, eikä palautunut, tuolloin ei pahemmin kipuillut. Toisessa samaa vaivaa ja nyt kolmannessa on ollut välistä kovinkin kipeä. Lääkäri sanoi että napatyrä aiheuttaa kivun ja sen lisäksi on todella ohutta iho siinä ympärillä. Ja kun potku tai joku liike sopivasti sohasee niin avot...Välistä ihan vetää silleen jännästi, viiltää. Eli mulla siis on napatyrä, joka tuli jo ekasta raskaudesta, nyt sitten sektion yhteydessä kuulemma pyritään korjaaamaan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat