Seuraa 

Olen todella nyt tykästynyt nimeen Masi, mutta mies ei nimelle lämpene. =( Hänelle tulee kuulemma niin se sarjis-Masi mieleen.. Tytölle nimi ois Maisa (nyt kuitenkin vahva poikaolo, Maisa kuitenkin voisi vielä joskus meille tulla..), ja Masi sopis niin hyvin siihenkin. Onko ideoita, mikä vois olla samaa tyyliä kuin Masi? Itellä pää aika ontto. 4 (tai 5) kirjainta saisi olla. Luka oli muuten jokin aika sitten suosikkimme, mutta sitten kastettiin serkkupoika Luukas.. Ennestään meillä poika ja tyttö, molemmat Ti -alkuisia (poika 4 kirjainta, tyttö väliviivalla 4+6 kirjainta, käytössä tuo eka nimi, jossa 4 kirjainta), nyt mieluiten jokin muu alkuinen, koska näihinkin tuntuu välillä " sekoavan" . =)

Sivut

Kommentit (33)

Tatu tuli minulle ensimmäiseksi mieleen, se on minusta vähän samantyylinen kuin Masi, vaikka onkin äänneasultaan erilainen. Kuitenkin lyhyt ja napakka. Samoin Topi. Vai käykö T-alkuiset ollenkaan? Jussassa ja Sasussa olisi sitten jo samaa äänneasuakin kuin Masissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Gil:

Lainaus:


Nimessä on jotain kovastikin Masin oloista, mutta neljän kirjaimen rajoitukseen tämä ei käy. Mitkä ovat muiden lastenne nimet?


Timi ja Tiia-Maaria (kutsumanimi Tiia)(isä Tomi, (ukki Timo,) äiti Minttu-Maaria (kutsumanimi Minttu) ja nyt jo vähemmänkin tutut tunnistaa, mutta.. ;)Jospa näistä olisi apua, ja saisi vielä ehdotuksia!? =)

tuli vielä mieleeni suvun miesten nimiä

-Vihtori

-Uuno

-E/Immanuel (en ole varma onko eka kirjain E vai I)Kiitos, jos joku jaksaa avittaa/kertoa oman mielipiteensä! =)

Kahdella muullakin muksulla on 3 etunimeä, joten niin tulee seuraavallekin. Suvusta tulis tällaisia nimiä (joita emme vielä ole käyttäneet), ja kahdella aiemmalla on molemmilla sekä 2. että 3. nimi suvusta, joten olis kiva jatkaa..

-Väinö

-Viljo

-Ilmo

-Reino

-Voitto

-Johannes

-Lennard

(Juhani ja Antero on myös suvusta, mutta ne on esikoisella)

stellanocturno:

Lainaus:


joka on musta samantyyline, mutta en tiedä sopiiko se, kun niitä on miehille 4 kpl ja naisille 10n
Miristä tulee mirri.. ei..

perenna:

Lainaus:


Miro - liian yleinen nykyään

Miiro - Miro olisi parempi

Misa - tulee mieleen Visa, joka ei nappaa

Miso - liian erikoinen

Miiso (ihana) - tämäkin vähän liian erikoinen

Miska - " käytetty"

Malo - tulee mieleen Valotuntuuko mikään kivalta ? - ei nyt kyllä oikein näistä löydy Masin vertaista, kiitos kuitenkin!Tytölle Maisa on ihana ja Miisa ja Muusa ;o) - Maisa on tosiaan ihana, se tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta mieleeni, ja ihme ja kumma, mieskin ihastui siihen! =) Muusa ei iske, mutta Miisakin on ihan kiva.
lapsia3:

Lainaus:


Miki - tätä ollaan harkittu, ei vielä kokonaan pois suljettu

Jero - ei

Jimi - liian lähellä Timiä

Kimi - " käytetty"

Jami - harkintaan, ei nyt ihan osu, mutta pitää maistella..Tyttöjen nimistä Miisa ois kivampi ku Maisa!

Ei vaihdu Maisa Miisaan. ;)

Massi on vähän.. nössö, Masi olisi reippaampi ja luontevampi.Jasu on ehkä liian lempinimimäinen.Manuel, Martti ja Martin ovat liian tavallisia, eikä -l, -n tai -s päätteet iske.Måns tai Mosse (Måsse)? Ei missään nimessä mitään ruotsalaisuuteen liittyvää (kaikella kunnioituksella..). =)

Sain ylipuhuttua kuitenkin miehen tuohon Masi -nimeen! =D Tajus ilmeisesti miten paljon minä nimestä pidän, ja nimi ei ole mitenkään yleinen (emme voisi antaa mitään Aleksi/Jenna -tyyppisiä " in" -nimiä), joten siksikin hyvä. Hänelläkään ei ole kuulemma mitään sinänsä nimeä vastaan, ainoastaan mielleyhtymä sarjis-masiin mietitytti.. Mutta siis, jos poika tulee, on hän Masi nimeltään (näillänäkymin..). =)

Senal:

Lainaus:


Manu - lempinimi

Milo - ja stitch

Mirko - ei..

Mitja - tyttömäinen

Miko - on ollut harkinnassa, mutta ei oikein iske

Sisu - ei

Sami - " käytetty"

Tami - liian lähellä Tomi -nimeä, joka " käytetty"

Timi - " käytetty"

Jose (Joose) - lempinimi (Joose taas kuin Joosef, joka ei..)Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat