Vierailija

Jumittaa, jumittaa...Jos tavaravaraston arvo on tilikauden alussa 1700 ja tilikauden lopussa 1850, miten varaston lisäys kirjataan? Teen erästä tehtävää (1 kk kirjanpito) enkä pääsen tämän takia nyt eteenpäin.Pitäisikö tehdä edellisen tilikauden päätösvienti, vai voiko kikkailla tileillä - minkä tilin debet, minkä kredit? (varast, varaston muutos...)Kiitos avusta! Vähän sotii omaatuntoa vastaan pyytää apua omaan koulutehtävään, mutta tämä on kuitenkin vain pikkuhippunen sitä, enkä nyt pääse tämän takia eteenpäin.Kommentit (4)

Vierailija:

Lainaus:


Jumittaa, jumittaa...Jos tavaravaraston arvo on tilikauden alussa 1700 ja tilikauden lopussa 1850, miten varaston lisäys kirjataan? Teen erästä tehtävää (1 kk kirjanpito) enkä pääsen tämän takia nyt eteenpäin.Pitäisikö tehdä edellisen tilikauden päätösvienti, vai voiko kikkailla tileillä - minkä tilin debet, minkä kredit? (varast, varaston muutos...)Kiitos avusta! Vähän sotii omaatuntoa vastaan pyytää apua omaan koulutehtävään, mutta tämä on kuitenkin vain pikkuhippunen sitä, enkä nyt pääse tämän takia eteenpäin.


muutos 150 euroa kirjataan esimerkiksi näin:

Debet varastotili (tasetili)

Kredit varaston muutos (tulostili)Aina vähän riippuu sitä mitä tilejä ja kirjausperiaatteita on käytössä, mutta yleensä yksinkertaisimmillaan näin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat