Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Sivut

Kommentit (26)

Ja ei kuulosta muutenkaan pikkulapsen nimeltä, mutta onhan näitä nähty, että joku " never" -nimi pompsahtaa suosiion, ja eipä siihen Ritva 2-vee enää kiinnitä huomiota, kun sen muutaman kerran tarhassa kuulee...;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Useinhan nämä vanhempiemme ikäpolven nimet ärsyttävät kun niistä tulee liikaa mielleyhtymiä. Kun yrittää ajatella nimiä ilman naamoja, niin juuri Ritva ja Kirsti ovat aika pirteitä ja kivoja! :)

Raija on vähän raskas nimi mun mielestä.

..." ei kuulosta pikkulapsen nimeltä" ...Anteeksi jos masennan sua, mutta lapsesi kasvaa aikuiseksi joku päivä. Enkä ole ikinä muutenkaan ymmärtänyt näitä Sasuja ja Samuja yms. kun en voi kuvitella niitä kenellekään aikuiselle miehelle...

niin saattaisin antaakin. 2005 syntyi 3 Raijaa ja 5 Ritvaa. Vaitettavasti ovat vanhempieni ikäpolven nimiä ja yleensähän vasta sitä seuraavan sukupolven nimet tulevat aikaisintaan muotiin. Nyt kuulostavat korvaani aika ankeilta.

Isoäitini on nimeltään Raija ja hän on syntynyt vuonna 1926. Eipä ole mahtanut hänenkään ikäluokassaan tuo nimi olla niitä kaikkein yleisimpiä.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat