Vierailija

Olen aloittamassa avoimessa yo:ssa approa ja KAIKKI on uutta ja vierasta. En tajua (vielä ainakaan) oikein mistään mitään :/. Kyllä olisi helppo kun annettaisiin vaan luku-järjestys käteen -niinkuin ammattikouluissa :)Kommentit (18)

Kyllähän siellä ainakin pitäisi olla kerrottuna, mitä kursseja vaaditaan approon ja mitä kurssit sisältävät, samoin korvaavuudet ja muut. Joudut avoimessa luultavasti opiskelemaan paljon yksin, mutta kasvatustiede on aika yleinen appro, löytäisitköhän jostain jotakuta, joka olisi sen tehnyt ja osaisi kertoa jotain?Vierailija:

Lainaus:


Arvostetaanko käytyjä kursseja esim. juuri kasvatustieteistä kun koittaa päästä esim. luokanopeksi? Siis vaikkei ole tuota kasvatustieteidenmaisterin tutkintoa?

Kovasti ko. opinnot kiinnostaisi, mutta mikä on todellinen hyöty?
Avoimessa luettu kasvatustieteiden appro on ihan sama kasvatustieteiden appro kun " oikeassa" yliopistossa opiskeltu. Avoimessa voi esim. suorittaa kursseja jo valmiiksi ja pyrkiä sitten yliopistoon ja saada kaikki hyväksiluettua. Itse en ole opettaja, enkä siis tiedä, mutta luulisin että avoimessa suoritettuja kasvatustieteen opintokokonaisuuksia arvostettaisiin luokanopeksi haettaessa jos ei tutkintoa ole. Ovathan ne osa sitä ko. hommaan tarvittua tutkintoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ensi viikolla alkaa enkä yhtään tiedä mitä kaikkea pitäisi jo tietää! Pahin pelko on se, että huomaankin paikan päällä, että joku tärkeä ilmoitus puuttuu tai ihan mitä vaan kauheeta. En uskalla soitella sinne opintotoimistoonkaan enää..

PELOTTAA!!Eikä lähipiirissä ole muita avoimessa saati oikeassa yo:ssa opiskelemassa.Missä ja mitä aiot opiskella?

Eli mun pitäisi mennä nyt etälukioon, valmistua, hakea yliopistoon, valmistua. Akaa menisi ihan törkeän kauan, että pääsisin luokanopeks. Masentavaa. Ja rahallisestikin lähes mahdotonta.-12

enkä jaksanut ottaa selvää mistään, meni pari vuotta kunnes tajusin systeemin. Alussa menin samoille kursseille, kun kaverinikin, ja sitten harmitti, kun ei tosiaan ollut oman mielenkiinnon mukaan nuo valinnat. Kurssit olivat tylsiä, niin kuin muukin opiskelu..

Arvostetaanko käytyjä kursseja esim. juuri kasvatustieteistä kun koittaa päästä esim. luokanopeksi? Siis vaikkei ole tuota kasvatustieteidenmaisterin tutkintoa?Kovasti ko. opinnot kiinnostaisi, mutta mikä on todellinen hyöty?


joten opintoihin ja ammattiin ei oikein ole oikotietä, jota kulkemalla voisit välttää lukion.Mitä jos hakeutuisit sosionomi-koulutukseen ammattikorkeakouluun ja sitä kautta lastentarhanopettajan töihin päiväkotiin? Ammatti ei ole sama, mutta saman tyylinen ja siihen olisi mahdollista päästä ilman lukiota.Mikä ammattikoulututkinto sinulla on?

Naurattaa ihan pirusti ajatella, että menit vaan kaverien perässä kun et osannut lukea opinto-oppaasta missä luentosalissa mielenkiintoiset kurssit olisi olleet.Alkuperäiselle: marssi opintoneuvontaan ja kysy kaikki tyhmätkin kysymykset. Sitä varten ne siellä on.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat