Seuraa 

Hei,Olemme laatimassa suunnitelmaa keskuspölynimurin asennusta varten. Minkälaisiin asioihin olette käytännössä olleet tyytyväisiä tai tyytymättömiä omissa valinnoissanne? Mihin tulisi erityisesti kiinnittää huomiota? Onko kenelläkään käytössä Allawayn kahvallista keskuspölynimuria, jota meille on suositeltu?

Kommentit (6)

mutta missä se putki tarkalleen ottaen on, kun se on lattian alla? Maata vasten? Ei kai sieltä mitään jyrsijöitä pääse putkea pitkin sisätiloihin? itsekin olemme miettineet mihin sen letkun laittaisi, mutta tuo kuulostaa kyllä kätevältä.

Minusta pitkän letkun kanssa kulkeminen on hankalaa. Rikkaluukut keittiössä ovat ainoa juttu jota nykyään keskuspölynimurista käytän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Letkun on hyvä olla riittävän pitkä, että ylettyy joka paikkaan vaikka pitäisi kiertää huonekaluja :-) Letkun paikka kannattaa myös miettiä, siivouskaappiin rullaaminen on taitolaji.Minusta keskari on tavallista imuria näppärämpi ja kevyempi. Kuitenkin suuttimen valinta on tärkeämpää imurointi mukavuuden kannalta kuin onko imuri keskari vai tavallinen. Vakiosuutin on painava ja kolho, pieni kevyt parkettisuutin on paras.

munkaan mielestä yhtään kätevämpi ole,ei edes juuri hiljaisempi vaikka luulisi,mutta meneepähän pöly ainakin ihan eri tilaan ja ulos. Jos haluaa helpomman tavan imuroida niin se kyllä sitä ole! Roskaluukut on tosi hyvä juttu, etenkin eteisessä ja keittiössä.Sanna

mut laitanpa nytkin. Eli meillä on Allawayn keskari ja ihan tyytväisiä on oltu. Mitä olen kuullu, niin ihan älyttömiä eroja käytössä ei noissa imureissa ole ollut.Mutta se asia, jonka halusin tuoda esille, on sen imurin letkun kääriminen kaappiin. Siis sehän on ihan sairaan kova homma vääntää sitä letkua rullalle kaappiin ja se vie ihan julmetusti tilaa. Jos vain on vielä rakennusvaiheessa menossa, niin suosittelen lämpimästi laittamaan lattian alle/seinän väliin putken, johon sen imurin letkun voi aina työntää säilytykseen. Siis on aivan älyttömän kätevä, edullinen ja tilaa/hermoja säästävä systeemi!

Beam ja puolen vuoden kokemuksella ihan ok, eikös ne kaikki ole kahvallisia. Ei suuria eroja, varmaan kannattaa tingata sieltä mistä iv- järjestelmäkin tulee ja jos on samassa suunnitelmassa imurin putkisto kuten meillä.

Meillä on siivouskaappi umpinaisten portaiden alla, tosi hyvä ja 10 metrin letku mahtuu helposti. Mitään siivouskaappia en huolinut enkäosaa kuvitella tuollasta letkua sellaseen laittavani, pesuaineet tosin on KHHn kaapissa vähän korkeammalla.Sanna

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat