Seuraa 

Tunteeko lapsiveden meno esim. että tuntuu alapäässä paineelta, vai hulahtaako se ihan huomaamatta?

Kommentit (10)

Esikoisesta makasin synnärillä, yht`äkkiä tunsin pienen napsahduksen, ja sit alkoi vesi valua (reilusti). Tokasta kalvot puhkaistiin, kun oli vihreää vettä (lapsi kakannut).

alkoi tippumaan lapsivettä tosi pienissä erissä ja aluksi luulin, että virtsarakko falskaa vauvan painosta, mutta kun muutaman lorauksen jälkeen menin vessaan tsekkamaan tilannetta alkoi vettä vua pitkin reisiä ja tajusin, että se on menoa nyt :DLapsivesi ei missään vaiheessa tullunut tulvana, vaan sitä tihkui tuntitolkulla, joten ne siteet olivat kyllä tarpeeseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Joillakin vettä tihkuu hiljakseen, joillakin menee isompi määrä kerralla. Mulla meni vedet edellisessä raskaudessa, kun nousin yöllä mennäkseni vessaan. Vettä tuli ja tuli, mikään yöside ei todellakaan auttanut vaan piti ottaa pyyhkeitä. Siskoni ovat tunteneet vesien mennessä jonkinlaisen " napsahduksen" .

Heräsin pari sekuntia ennen kuin vedet meni, johonkin tunteeseen. Käsi meni heti alapäähän ja sitten vasta tuli se " poksahdus" , jonka voisi melkeinpä väittää kuulevansa. Sen jälkeen alkoi lorista. Ehdin kuitenkin nousta sängystä niin, ettei sänky juuri kastunut vaan suurin osa tuli lattialle.t. päivikki 27+5

Esikoiselta lapsivedet menivät keskellä yötä. Nukun yleensä erittäin sikeästi, mutta se tapahtuma herätti kyllä minutkin. Lapsivettä tuli sen verran paljon. Ensi sekunnit ennen kuin käsitin, että se on lapsivettä eikä verta, olivat aika jännittävät...

käynnistyivät siten, että neuvolatäti " vahingossa" puhkaisi kalvot. Ensimmäistä odottaessa makasin tutkimuspöydällä ja ihmettelin, että miksi hän nakkasi sankonlisen lämmintä vettä jalkoihini. En edes siinä vaiheessa meinannut tajuta mistä oli kyse kun pyyteli anteeksi tapahtunutta.

Toinen kerta ei ollutkaan yhtä tramaattinen, mutta samalta hoitopöydältä saman tätin käsittelystä lähdettiin synnärille odottamaan synnytyksen käynnistymistä :)

ja vähän väliä tuli tunne, että pitää taas mennä pissalle. Sitten menikin kohta osa lapsivesistä. En muista, että olisi ollut " paineentunnetta" .

Ei poksahdusta tai muuta, huomasin vain, että nyt valuu. Ehdin ottaa muutaman askeleen, jolloin vedet lorisi enimmäkseen kylppärin lattialle. Vielä synnärillä kätilön tarkastuksessa lorisi runsaasti lisää, eli ei mennyt mitenkään kaikkea kerralla. Matkan jouduin kyllä istumaan pyyhkeiden päällä :)

Eikä kummassakaan mitenkään arvannut mistään painontunteesta tai muusta että nyt tulee jotain tapahtumaan.Ekalla kerralla ne vaan hulahtivat. Nousin pytyltä ja pari askelta poispäin ehdin ottaa kun lortsahtivat. Enpä olisi noussut jos olisi tiennyt jostain etukäteen, siivoushommiin joutui :-) Ei napsahdusta, ei mitään, kuhan sitten valuikin seuraavat kaksi päivää ennen kuin tipalla käynnistettiin sitten supistuksetkin. Lapsivesi kuulemma uudistuu kerran tunnissa koko määrä, joten ei se tyhjäksi rumpuksi jää se massu, vaan sitä lapsivettä erittyy koko ajan lisää ja liruu sitten vaan pois jos kalvot puhki. (Sairaalassa tietty vahtivat kuin haukka kun tulehdusvaara on läsnä kun kalvoissa aukko.)Toisella kerralla vedet meni kun supistukset jo olivat käynnistyneet. Eikä silloinkaan tuntunut muuta kuin niitä supistustuntemuksia (eivät edes vielä kipeitä siinä vaiheessa).Että painontunne taitaa olla vain muksun pää joka punkeaa tukalaan paikkaan, ei se vielä kalvoja puhko.

ja ei siinä mitään painetta tunnu. ekan kerran tajusin vaan että pitkin reisiä valuu jotain märkää. vilkaisin jalkojen väliin (kesällä ja mekko päällä) ja ihan kuin joku olisi hanan aukassu. ulkona olin joten määrästä en tiedä. paljonsitä tuli.toisen kerran vaan yhtäkkiä seisoin vesilammikossa ja sitä vettä tuli niin paljon että mulla oli lopulta 8 kylpypyyhettä märkänä.mulla on aina ollut tuota lapsivettä tosi paljon ja iso maha vaikka vauva normikokoinen. ja ilmeisesti vedet menneet molemmilla kerroilla alhaalta.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat