Seuraa 

Kotiäidin päivä pahimmasta päästä voi sisältää esim. tämmöistä:-Aamu alkaa 6-luokkalaisen pommiin nukkumisella-3 serkkutyttöä (M,5v, I,3v ja E,1v) tulevat hoitoon (etukäteen sovittu ' lastenvaihtopäivä' )-E roikkuu koko ajan L:n (1v8kk tyttö) hiuksissa tai vaatteissa, kun on juuri oppinut kävelemään. Niitä saa sitten irrotella toisistaan...-Opiskelupaikkakunnalle lähtevälle 15-vuotiaalle pitää pyykätä ja kuivata vaatteita sekä etsiä kadoneita sukkia yms puhtaan pyykin kasasta (oikeastaan vuoresta...)-Vaatteita etsiessä puhelin soi, ja puhelin korvalla pyykkejä kaivellessa iskee armoton pyörrytys, joka onneksi menee hetken makoilulla ohi.-E väsähtää jo ennen lounasta, joten hänelle omaa ruokaa ja takapihalle rattaisiin nukkumaan-Lounaaksi pinaattikeittoa ja munia. Munien keittoon tarvii dementikkoäiti munakelloa, joka kuitenkin tänään pättää sukeltaa keittokattilaan-Keiton kypsyessä ulkoa kuuluu M:n. I:n sekä omien K:n (5v tyttö) ja P:n (3v poika) kiljuntaa ja ilakointia.-E herää isompien kiekumiseen.-Hyssyttelemään mennessäni huomaan I:n ja P:n olevan alasti - I oli pissinyt puskaan, siinä sivussa myös housuihinsa. Paita oli muuten vaan likainen. P on riisunut kannatuksen vuoksi.-E nukahtaa uudelleen, I ja P saavat kuivat vaatteet ylleen ja koko porukka ruokaa (minäkin ehdin syödä)-Syönnin jälkeen alkaa sataa ja E herää, kun varpaat kastuu-E:a hakemaan mennessäni huomaan, että I istuu ämpärikääkillä sivupihalla. Komennan sen sisälle.-Kun tulen E:n kanssa takapihalta, P on juuri kaatanut kakat ämpäristä kukkapenkkiin.-E on kiukuissaan, kun heräsi kesken unien. Annan sille välipalaa.-L ei halua nukkua. Ei myöskään T (3kk poika). Loppujen lopuksi laitan lauluja kuulumaan kasetilta ja heijaan toisella kädellä E:a sateenvarjorattaissa ja toisella T:a vaunuissa. L rauhoittuu omaan sänkyynsä.-Pieni hiljainen hetki vaatteiden viikkausta.-Huomaan, että H (8v poika) on kuistilla kahden koulukaverinsa kanssa puuhailemassa jotain salaperäisen näköistä. Niillä on puhallusputket, joihin panokseksi on tehty paperitötterö nuppineulakärjellä. Takavarikoin panoksen ja kiellän puhaltelemasta moisia tappokuteja.-H häipyy kavereineen naapuriin-M & K tekevät hiekkakakkuja kuistilla, kun ulkona sataa kaatamalla. Samalla he muovailevat muovailuvahalla.-Vaiteeksi ruuanlaittoa, että 15-v ehtii södä ennen lähtöään.-Käyn viemässä 15-vuotiaan linja-autoasemalle.-P ja I uivat lätäkössä, joka on muodostunut rankkasateen aikana portille. Vaatteet ja kengät ovat lätäkön vieressä likomärkinä. Komennan pariskunnan suihkuun.-Kun menen kohta vahtimaan suihkuttelua, pesuhuoneen vieressä olevan liiterin lattia lainehtii ja saunan suihkutus on juuri käynnissä(Jatkan seuraavaan viestiin, ettei tämä häviä...)

Kommentit (14)

Omat 10:

L (16-v poika)

P (15-v poika)

S (13-v poika)

A (12-v poika)

A (10-v poika)

H (8-v poika)

K (5-v tyttö)

P (3-v poika)

L (1v 8kk tyttö)

T (3kk poika)

(18-v tyttö on jo muuttanut kotoa)Serkut:

M (5-v yttö)

I (3-v tyttö)

E (1-v tyttö)Kaverit:

N (3-luokkalainen poika)

T (3-luokkalainen poika)

O (16-v poika)

T (15-v poika)Arvaatte, että mainittujen tapahtumien lisäksi päivä sisälsi epälukuisen määrän imetyksiä, pyllynpesuja, vaipanvaihtoja, pyyhkimisiä, syöttämisiä, käskemisiä, kieltämisiä, huomioimisia, sylittelyjä, puheluita (onneks on kännytkät!) jne jne

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei voi ainakaan sanoa päivien olevan tylsiä ;) Yhden lapsen kokemuksella sanoisin etten tuollaista jaksaisi, arvostan suuresti sinun jaksamistasi!Toivottavasti silmä parantuu hyvin ilman surempia operaatioita!!!

Pieni vinkki; kun kirjoitat pitkän viestin ja kone käskee sinun kirjoittaa jotain otsikkokenttään, mene (nuolinäppäimillä) takaisin viestiisi, klikkaa hiirellä otsikkokenttää ja lähetä viesti enterillä. Ei häviä pitkäkään viesti.

Muistan tuon nimimerkkisi jo pitkältä ajalta, sillä huomasin joskus aikoinaan että meillä oli suht " samanlaiset" perheet:)Meilläkin siis 10 lasta, joista vanhin 16v ja tyttöjä meillä on vain 2 ja tuo kuopus on " vasta" 1v., mutta muuten tunnen sympatiaa sinua kohtaan:D!Ja HYVIN tutun kuuloista tuo päiväsi kuvaus:) Noihan se menee...silloin ku " hyvin" menee:) Jos taas menee " huonosti" niin sitten päivä on veilä enemmän " kaaosmainen" , vai kuinka?:)Ihanaa syksyä koko perheellesi!:)

Täytyy kyllä hattua komeesti nostaa että jaksat! Huh, ei passais itse yhtään yhden lapsen äitinä valittaa kun ei mitään muka ehdi. ;)Samaa kysyisin että miten silmä? Toivottavasti ei kuitenkaan puhki...

Reikä ommeltiin kiinni Hesassa 2vk sitten, tapaturman jälkeisenä päivänä.Huomenna on kaihileikkaus. Vähän jännittää, kun ei tiedetä vielä, pitääkö tehdä jotain ' takaosan juttuja' (neula lävisti siis mykiön ja meni silmän sisäosaan, etukammioon, asti)

silti päivät menevät vauhdilla ja kaaos ja sotku on jatkuvaa. Mutta joku kumma tässä kaaoksessa vetää puoleensa, kun kolmas on tulossa ja lisää lapsia vielä haluaisin. Ihana pesue sinulla, kateeksi käy =) Ihan tosi! Unelmoin siitä että meilläkin olisi joskus iso liuta jälkikasvua, ja toivottavasti onkin!Miten muuten se silmä?

-Annan pienille jugurttia iltapalaksi-Kun pikku-L ei enää jaksa syödä, hän kippaa loput penkille, josta kuitenkin nuolee vielä vähän että saa naamansa valkoiseksi-P ajelee traktorilla jugurttilammikossa ja ihastelee, kun tulee hienot jälet penkkiin-L:n ja penkin siivottuani rohkenen ajatella, että josko NYT olisi äidin vuoro syödä iltapalaa-Juotuani muutama hörpyn kaakaota, L tulee viereeni tanssahtelemaan pakarat kireinä: " Kakka, kakka!"-Laitan tytön potalle-3:n sekunnin istunnon jälkeen (ei tulosta) neiti nousee potalta ja vetää jalkaansa P:n edellisöiset kalsarit-Hetken kuluttua kalsareissa on pissa, niin myös penkillä, jota reipas tyttö märillä kalsareilla luutuaa-Neiti laittaa itselleen vaipan (reipas edelleen)-L kakkaa vaippaan ja kippaa sen lastenhoneen lattialle-L tarkistaa sormilla kaivamalla, tuliko kakkaa varmasti, ja pyyhkii sitten likaiset sormet kylkiinsä (kuka sitä nyt kakat sormissa vois olla, yäkk!)-Mies soittaa Hesasta kun ei löydä silmäklinikkaa ja haukkuu HYKS:n opasteet (tai niiden puutteen), valaistukset (tai niiden puutteen), ihmiset, joita ei ole missään ja rakennustyömaat, joita on joka paikassa.-En osaa auttaa klinikan löytymisessä, mutta osaan kuunnella käämien käryämistä ;)-Isäkin soittaa ja kyselee tilanteen kehittymistä-Kaakao jäähtyy lopullisesti-L istuu lattialla liimailemassa valokuvatarroja polviinsa-Äiti vaipuu voimattomaan tylsyyteen...

-H käy jossain välissä valittamassa, että kaveri ampui silmään, mutta kun ei sattunut eikä näy mitään vaurioita, en kiinnitä asiaan sen kummempaa huomiota-Serkkutyttöjen äiti tulee noutamaan jälkikasvuaan-Keitän kahvit, että saa oikeen _rauhassa_ nauttia kupillisen raskaan päivän päätteeksi-Kahvin vielä tippuessa H tulee naapurista nyrkki silmässä, vesi nyrkin ja silmän välistä tirskuen-Tarkemmin katsottuani, huomaan, että pupillit ovat erikokoiset-Muistelen, ettei se merkkaa ainakaan mitään hyvää ja soitan silmälääkäri-isälleni-Isä sanoo, että silmä on varmaan puhki, pitää mennä heti päivystykseen-Soitan keskussairaalan EA-polille, josta käsketään mennä kaupunginsiraalaan, jossa on lyhempi jono-Kahvi jää juomatta-Soitan L:n (16v poika) kotiin vahtimaan pienempiä, että voin mennä H:n kanssa sairaalaan-Soitan miehelleni, joka on tulossa Hesasta töistä, että ajaa suoraan kaupunginsairaalan ensiapuun treffaamaan mua ja H:a-H kertoo katsoneensa naapurissa puhallusputken suulta, onko putkessa kutia (oli). Putki sattui juuri tuolloin olemaan kaverin suussa ja kaveri hönkäisi, kun H:n silmä oli kiinni putkessa. Neula meni luomen läpi silmään, josta H kiskaisi sen irti.-Luovutan H:n isälleen ja he lähtevät ajamaan kohti HYKS:aa pääsylippu (=lähete) mukanaan-Kotiin mennessäni ensimmäinen, mitä kuulen ovella, on naapurin 15-v pojan hokema: " Älä mee niitten viikattujen pyykkien päälle! Älä mee niitten viikattujen pyykkien päälle!" P siellä on taas vauhdissa(jatkuu ensi numerossa :))

Näkökyky vaihtelee kaihileikkauksen jäljiltä, mutta se on kuulemma normaalia. Vuoden päästä tietää, mikä on lopputulos.Kiitos, Tuutteli, vinkistä! On meinaan useammin kuin kerran kadonnut piiiiitkänpitkä viesti nettiavaruuteen, ja sekös harmittaa niin perusteellisesti!Hunajakuu, onneksi ei sentään joka päivä mene silmät puhki, vain niinä pahimpina päivinä (tai luita poikki, tai tulee tikkausta vaativia haavoja jne - pojat on aika tapaturma-alttiita)

Vaikka se ei sellaiseksi ollutkaan tarkoitettu.

ja käy ihmeessä purkamassa itseäsi välillä täällä. ( :Toivottavasti lapsen silmä saadaan kuntoon.

Miten tämä systeemi voi olla näin aneeminen!?!?Kirjotin taas maratonviestin, ja kone herjaa ' Kirjoita jotain viesti- tai otsikkokenttään'GRRRRR!Nyt on taas tilanne päällä, etten enää ehdi ottaa uusiksi

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat