tiputteluvuoto ennen kuukautisia?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Mulla on nyt kolmen kierron ajan tullut tiputteluvuotoa ennen menkkoja. Tiputtelu kestää pari päivää ja sitten alkaa kunnon vuoto. Mistä tämä voi johtua? Luin netistä, että voi olla keltarauhasen toimintahäiriö. Mulla se tuhru on sellaista valkovuodon seassa on verta ja veriviiruja. Se ei ole ruskeaa tuhrua ja sitä tulee tosi vähän.Voiko tämä olla ihan normaalia vai onko aina ennen menkkoja tuleva tuhru merkki keltarausen häiriöistä.Mulla on aina ennen menkat alkaneet suoraan, eikä tuhruha ole esiintynyt aikaisemmin.Mitä muita oireita tulee, jos on kyseessä keltarauhasesta johtuvat omgelmat?

Auttakaa ne jotka tietävät. Kiitos!

Kommentit (3)

Vierailija

Joo mulla piti alkaa menkat viime perjantaina, mutta silloin alkoikin tuo tuhru. Tuhru kesti kaksi päivää ja menkat alkoivat eilen eli sunnuntaina. Kierron pituudeksi tuli 30 päivää, normaalisti mulla on ollut 28 päivää kierto.Eli onko syytä huoleen? Mitä muita oireita tulee, jos on ongelmia keltarauhasessa?

Vierailija

Mitä suurimmalla todennäköisyydellä sussa ei ole mitään ongelmaa... Pitenikö kierto samaan syssyyn tuhruttelujen alun kanssa?

Mulla alkoi joskus ikuisuus sitten myöskin tuhruttelemaan ihan yllättäen, ja siihen ainakin sanoi ihan julkisen puolen lapsettomuuspuolen lääkärikin että ei hätää, että muutaman pv:n tuhrut tai tiputtelut ei siis ainakaan selitä lapsettomuutta, ja että s-prog arvot voi tuhruista huolimatta olla ihan ok. Yritin syödä terolutejakin vaivaan, muttei ne mitään auttaneet. Ilman kierron kartoitusta ei tietenkään voi sanoa mitä s-prog arvot on ja tapahtuuko ovulointi niinku pitäis.

Vierailija

Moi!Minun tuhruiluni, joka alkoi kuin salama kirkkaalta taivaalta 3-4 kuukautta pillereiden lopettamisen jälkeen, paljastui tähystyksessä endoksi. Minun tuhruni tosin on enemmän ruskeaa ällötystä, joten sinun tilanteessasi syy saattaa olla jokin muu.Toivottavasti syy selviää!Unna

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat