Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Moi!Onko Tapiolasta hylätty varauksenne vakuutuksesta syntymättömälle lapselle äidin liikapainon vuoksi? Tai tiedättekö, onko olemassa joku raja-arvo, jonka ylittäessä muuten terveelle äidille ei varausta myönnetä?

Kommentit (3)

Minulla molempien lasten kohdalla on kyseinen vakuutus myönnetty, vaikka ylipainoa on ollut. Lähtöpaino ennen raskauttakin on ollut n. 15-20 kg plussan puolella painoindeksin mukaan. Raskausaikana painoa kertynyt kohtuullisesti. Ei mitään ongelmia vakuutusasiassa. Vakuutusyhtiöllä ilmeisesti jokin " raja" ylipainossa.

ylipainon takia. Vaikka hain vakuutusta viimeisenä mahdollisena päivänä (3kk ennen la) ja neuvolakortin mukaan oli kaikki kunnossa, niin kuin on ollut tähän saakkakin, poika on nyt kohta 3kk. Joten kannattaa laihduttaa näköjään. Näin se yhteiskunta muistaa olla tasa-arvoinen meitä kaikkia kohtaan!!! Sen jotenkin ymmärtäisin, jos siihen tulisi hiukan suurempi maksu. Siis maksaisi " läskilisää" . Mutta se, että se hylätään kokonaan tuntuu nykypäivänä kohtuuttomalta. Eikai vakuutusyhtiö sentään ole mikään kansanterveyslaitos!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Joo kyllähän henkilövakuutuksissa aina on jotain syitä minkä vuoksi ei vakuutusta myönnetä. Syntymättömän lapsen vakuutuksissa yks on äidin ylipaino, joka katsotaan riskiksi ja vakuutus hylätään. Toinen on ainakin äidin ikä, jos menee muistaakseni yli 40v hakemaan syntymättömälle lapselle vakuutusta, niin sekään ei onnistu. Ylipaino voi jopa aikuisten omissa henkilövakuutuksissa tuoda maksun korotuksen vakuutukseen tai jos painoa on yli taulukkorajojen...niin aikuisen omakin vakuutus voidaan hylätä. Sellasta... onpa tullut joskus perehdyttyä asiaan... :)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat