Vierailija

Huusi niin kovasti, että meinas ihan oksentaa.. Minäkin lähdin tippa linssistä, kun hoitoja sanoi, että lapsi rauhottuu nopeammin, kun en jää siihen vitkuttelemaan.. Eipä tunnu hyvälle tämä hoito juttu ei.. Olen jo miettinyt että otan hoidosta pois ja jätän osatyöt siks aikaa. Lapsi kuitenkin vasta 2-v.. Hoito " ura" vasta kyllä ihan aluillaan. olenko nyt ylihuolehtiva nöhverö, kun heti otan pois hoidosta (kyseessä ei tarha, vaan pieni ryhmä ja muutama tunti päivässä)?? Tuntuu vaan pahalle jättää pieni sinne huutamaan. Kun kysyn että onko siellä hoidossa kiva olla, niin sanoo ei ja alkaa höpöttää kotiin, äitin luo:( Isänsä (ja muukin lähipiiri)on kovasti hoidosta ottamista vastaan, kun heidän mielestään on vaan hyvästä oppia pikkuryhmässä oloa ja saa puuhaa. Jostakin nyt vaan mulla kumpuaa tunne, että lapsi ei ole vielä valmis..

Kommentit (6)

kuukauden verran vaikeaa vaikkakin jo vähän helpottunut. Mutta rauhoittuu nopeasti, syö ja nukkuu hyvin, on energinen ja hyväntuulinen hoidossa ja kotona. Eilen sitten ei millään ois halunnut LÄHTEÄ hoidosta...Jos oikeasti haluat olla vielä kotona lapsesi kanssa ja se sinulle on jotenkin mahdollista niin ei siitä takuusti ole teille kummallekaan ainakaan haittaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja sitä huutoa kesti tosiaan muutaman viikon. Kauhea tunne aamuisin, oikein pala kurkussa ja sielua särki, vaikka kyseessä olivat lyhyet hoitopäivät (4-5h.) Mutta loppujen lopuksi kaikki alkoi mennä tosi hyvin, nyt kun poika 2,5 v. niin juoksee leikkimään muiden kanssa niin tohkeissaan aamulla, että hyvä jos heihei sanoo.Ei kannata pitkittää lähtöä, paras näyttää iloista ja reipasta naamaa ja lähteä ripeästi, lapsi vain hätääntyy jos vaistoaa ja näkee, että äitikin on jotenkin hädissään.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat