Vierailija

paivantp. info/list. php

Sivut

Kommentit (41)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ongelma onkin se, millaisia kuvia sinne laitetaan. Meillä puhuttu tästä että pedofiilit ym voi käyttää kuvia jotka seksuaalisia jne. Ja lapseni sivuilla ei koskaan ole ollut seksikkäitä kuvia. Joskus jos kaverilla ollut sensuellimpi kuva, hänelle mainittu myös että kuvaa voidaan käyttää väärin. Meillä ei siis kuvia mitkä otetaan sängyllä. Ei kuvia missä seksikkäät vaatteet, ei poseerauksia. Ihan normaaleja kaverijoukko kuvia ja eläimiä.

Olen saanut koulutuksen, alan ammattilainen ja kokemusta asiasta. Kyse nyt kuvasta johon omistan käyttöoikeuden. Armeijaa ei tarvita, vaan voit itsekseen hoitaa kuvat pois netistä. Edelleenikin onnistuu ja onnistui 1990-luvullakin.Julkkis eroaa siinä mielessä, että hänestä on yleensä kuvaa muiden kuin itsensä omistuksessa. Poseraava henkilpö ei todellakaan VÄLTTÄMÄTTÄ omista kuvan käyttöoikeuksia!!

koko netistä niitä ei kuitenkaan ikinä saa pois JOS kuva on tarpeeksi mielenkiintoinen ja ihmiset haluvat sitä levittää eteenpäin. Tämän ovat kokeneet muutama suomalaistyttö joiden alastonkuvia levitettiin ympäri nettiä. Näitä kuvia on palvelimilla ugandasta usaan ja niitä ei voi ikinä sieltä saada pois.

Kaikkea ei kannata usko mitä lukee, eikä huhuihin luottaa. Tiedän hyvinkin omastakin kokemuksesta, että kaikki kuvat, joihin sinulla on tekijänoikeus, saa netistä pois. Ja aika nopeastikin.

olenkin päivitellyt kuinka keimailevia kuvia pikku tytöt sinne saa laittaa. kaikki pera pervot siellä sit niitä ihailee. mun tytär oli johonkin vastaavaan ku irc laittanut yhden kuvan, otatin sen pois. anna lapsesi poistaa se kuva,kyllä ne osaa!!!

jos netistä otetaan kuva esim. omalle koneelle, minkä kuka hyvänsä voi tehdä, on se sen jälkeen saavuttamattomissa, tämän jälkeen ko. ihminen voi lähteä levittämään sitä niin paljon kuin sielu sietää, eikä kuvan laittaja mahda asialle yhtään mitään. Tämä on se syy, miksi en laita kun eläinteni kuvia nettiin. Kerran on ollut lapseni kuva ja toivon todella, ettei kukaan pervo sitä ole napannut itselleen.

Joe ei vaikkapa vuorokaudessa häviä, voit surutta tehdä rikosilmoituksen. Montaa lakia rikotaan, ellei tyttäresi ole itse niitä sinne laittanut/luvannut laittaa.

kuvia (tai muuta materiaalia) ei saa netistä pois lopullisesti mitenkään, vaikka palkkaisit 50 henkilöä täysipäiväisesti niitä sieltä poistamaan. Kun yksi sivu saadaan poistettua ilmestyy tilalle kolme uutta. Tämän todistaa esim julkkisten alastonkuvat. Saadaanko niitä pois vaikka heillä on takanaan lakimiesarmeija ja hitosti rahaa? Vastaus on EI. Siinä sinulle perusteluja ja lisää tulee jos et vieläkään hiffaa.

Juuh, kuten aiemminkin taisin sanoa. Ei tarvitse itse suoranaisesti keskustella senkummemmin kuin suomalaisten viranomaisten kanssa.

Korostan myös sitä, että kyse lapsen kuvasta edelleen.Noh, se on aina niin,että jos telkkarissa sanotaan - täytyy olla totta.. :)

Hitto mitä idiootteja!? Luuletko että esim. jossain Venäjällä tai muissa valtioissa toimivia servereitä koskettaa tekijänoikeuslaki. Tästähän on ollut televisiossakin asiaa jo useamman kerran viime talvena. Kuvia ei saa ikinä pois ja se on varma.

Oli turvallista tai ei, haluan silti lapseni kuvan pois IRC-Galleriasta!IRC-Galleria on tärkeä osa nykypäivän nuorten sosiaalista verkostoa, joten suosittelemme vielä harkitsemaan käyttökiellon sijasta keskustelua yhteisistä pelisäännöistä netin käytön osalta. Haluamme myös huomauttaa, että Suomessa ja muualla maailmassa toimii useita vastaavia palveluita, joten todennäköisesti nuori jatkaa nettielämäänsä jossakin muualla salaa. IRC-Galleria on myös kiistatta eräs laadukkaimmin ylläpidetyistä ja siten turvallisimmista Internet-yhteisöistä maailmassa. Mikäli kuitenkin haluat poistaa lapsesi profiilin palvelusta, tee se yhdessä hänen kanssaan. Poistaminen onnistuu kirjautumalla ensin sisään palveluun, valitsemalla ylävalikosta " Oma" , sen jälkeen " Omat tiedot" -välilehti ja valitsemalla aukeavan sivun alalaidasta " Poista käyttäjätunnus" . Ylläpito ei itse poista käyttäjien profiileita mahdollisten väärinkäytösten vuoksi.

En nyt ihan vielä ymmärtänyt kaikkea tai jokin jäi epäselväksi. Mistä saan apua?Mikäli teillä on kysyttävää, voitte ottaa yhteyttä IRC-Gallerian ylläpitoon. Autamme mielellämme!

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat