Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ei BB:n sivuilla ainakaan mainita että siinä olisi mitään kiellettyä tapahtunut

Kommentit (22)

Raiskaus on väkivaltaa!! Ei tuossa mitään väkivaltaista ollut. Mika yritti vaan saada sen Sormusen lämpenemään ja jatkamaan sitä minkä aloittikin, mut eip saanut Sormusta enää hereille. Ja housut jalassahan sillä Apinapojalla oli koko ajan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sorella ja Mika peiton alla

22.09.2006 10:37

Mika ja Sorella parivuoteessa.Mika ja Sorella kiehnäsivät toistensa kimpussa pitkin iltaa. Yön pikkutunneilla kaksikko päätyi samaan sänkyyn.Molempien humalatila oli aikamoinen, jonka seurauksena Mika etsi epätoivoisena kadonnutta mikkiään. Etsinnän lomassa mies houkutteli Sorellaa viereensä.- Tietsä, pitäiskö meidän mennä levittää tohon sohvalle, Mika ehdotti.Kari oli kovasti kiinnostunut kaksikon touhuista, ja se ei miellyttänyt Mikaa. Lopulta Mika ja Sorella löysivät tiensä makuuhuoneseen ja yhteiseen sänkyyn.- Mä en toisaalta pysty tässä tilassa kauheesti nukkumaan, Sorella selvitti.- No niin no yllätys, Mika tuumi ja kömpi Sorellan viereen.Kaksikko meni kahdestaan peiton alle.- Miksi sulla on nää? Mika kyseli ja tarkoitti Sorellan farkkuja.- Nukut sä ikinä ilman farkkuja? mies jatkoi.- Joskus, Sorella kuiski.- Arvaa mitä, mä kiusaan sua loppuun asti, Mika tuumi.- Mihin loppuun asti? Sorella kyseli.Seuraavaksi Mika kertoi ottavansa Sorellan housut pois. Pari veti peiton ylleen ja suuteli. Touhun keskeytti hetkeksi Tatu, joka saapui makuuhuoneeseen riekkumaan. Mies kuitenkin poistui ja rauha palasi.- Ihan oikeesti, me kuollaan tän jutun jälkee, ei tän jutun mut... peli on menetetty jo, Mika kuiski.Suutelu peiton alla jatkui kiihkeänä.- Millon sä olet viimeksi käyny suihkussa? Sorella kuiski.- Kaksi ja puoli tuntia sitten, Mika selvitti.

Kari ja Tatu halusivat leikkeihin mukaan.Mikan ja Sorellan puuhat keskeytti seuraavaksi Kari, joka hyppäsi sänkyyn mukaan. Mies jäi makaamaan Sorellan viereen ja kertoi kuinka ihanaa on olla talossa.- Mä arvosta teistä niinku oikeesti, Kari jatkoi.- Tuutsä mukaa vai? Mika kyseli Karilta.Kari selvitti, kuinka hienoja kavereita Mika ja Sorella ovat. Mika mumisi takaisin ja veti peittoa Sorellan ja itsensä ylle jättäen Karin ulkopuolelle.Hetken päästä myös Tatu saapui kiusaamaan kaksikkoa. Mies veti peiton Mikan ja Sorellan yltä ja taputteli heitä pepuille.- Ou beibe beibe, Tatu huuteli.Hetken kuluttua Tatu kuitenkin hätisti Karin mukanaan pois kaksikon kimpusta, ja Mika ja Sorella jäivät jälleen kahden sänkyyn. Mika suuteli ja kuiski Sorellalle. Omaan sänkyynsä siirtynyt Tatu lauleskeli iloisesti kiusoitellen: - Sorella halusitko...sinä häntä todella, kuului luritus.Mikan ja Sorellan läheiset hetket keskeytyivät vähän väliä, kun Tatu ja Kari häiritsivät pusuttelua.Miehet saapuivat tämän tästä parisänkyyn riehumaan, ja Kari halusi nähdä, onko Sorellalla housut jalassa.- Sorella hei housut pois, Kari ohjeisti.Muut käskivät miestä lopettamaan moiset kehoitukset. Suutelu ja koskettelu sängyssä jatkui aina, kun Mika ja Sorella jäivät kahden.Yön edetessä BB-talo rauhoittui, ja kaksikko pääsi nauttimaan rauhassa toistensa seurasta. Hyväily peiton alla jatkui aktiivisena, mutta Sorella nuokkui jo pahasti unen rajamailla.Lopulta nainen käänsi selän Mikalle ja nukahti syvään uneen. Mikaa tämä ei kuitenkaan lannistanut, vaan mies jatkoi Sorellan koskettelua naisen unitilasta huolimatta. Yhdessä vaiheessa Mika jopa riisui Sorellan housut puolittain ja veti peittoa itsensä ja Sorellan ylle.Tilanne päättyi, kun Big Brother kehoitti Mikaa tulemaan päiväkirjahuoneeseen.

ei siä kukaa oo ketää pannu. se sorellaki vain esittää yht äkkiä selvin päin jotain rippikoululaista tyyliin " oi hitsi, mä vain työnsin kieltä sen mikan kurkkuun koko illan ja hinkkasin itteeni sitä vasten. sitte me jatkettiin sitä samaa umpi kännissä vielä mikan bunkassa. enhän mä voinu uskoa että sen alkais tekeen pimppua silleen mieli siis oikeesti !!" : )

kyllä lapset saa hyvää oppia kun äidit täällä sanoo että turhaa vouhkaatte. BB teki kuitenkin touhusta lopun!!Vitsi että ottaa tälläinen asenne päähän.

Miten muka asetteli munaansa sinne kun Mikalla oli koko ajan housut jalassa.

Kato pahvi se video. Mika alkoi nukkumaan Sorellan viereen ja sit tuli kutsu..

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat