Vierailija

Ei niitä mielestäni luusereiksi voi laskea, ovathan ammatin itselleen hommanneet.

Missä vika?

Kommentit (9)

Vierailija:

Lainaus:


Ei niitä mielestäni luusereiksi voi laskea, ovathan ammatin itselleen hommanneet.

Missä vika?
Ja turha 2 yleistää. Luusei on sellainen, joka elää yhteiskunnan varoilla.

Moni amiskan käynyt mies on käynyt myös lukion. Voi myös olla, että amikseen menty, koska osataan jokin homma hyvin, vaikkapa puutyöt.

Tätä ei yliopistossa opi.Myöskin moni amiskalainen tienaa enemmän. Joku on nähnyt amiskalaisen ajavan Toyotalla, pitävän pilottitakkia ja kuuntelevan lujala musiikkia - välähdys iskee taas : Kaikki amikset samasta puusta. Kuten muisskin " ryhmissä" täällä. Lestat, Yh:t, blondit ja homot... Kaikki samanlaisia.Todella surullista, mutta todennäköisesti näillä 16-v mammoilla ja 50-v mammoilla on jotenkin isätään johtuen vahva mielipide ja jonkinmoinen putkinäkö.Itse arvostan kaikkia, (vaikkei koulua olisi edes käynyt), jotka tekevät työnsä hyvin ja elävät kunnolla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

parhaat ystäväni ovat amismiehiä...

he pukeutuvat siististi tilanteen mukaan verkkareista pukuun, puhuvat englantia sekä hiukan saksaa

heillä vaimot jotka ihan täysi-ikäisiä... ja ovat maailman parhaita isejä lapsilleen...tuo on aikamoista yleistämistä..

ehkä amismiehet ovat olleet tuollaisia amis iässä, mutta ei enää aikuisiällä..

kiroileva, juopotteleva, tupakoiva, mustiin vaatteisiin pukeutuva, alaikäisiin sekaantuva luuseri joka ei ole eläessään lukenut yhtään romaania ja kirjoittaa aina yhdyssanat väärin, ei osaa englantia saati mitään muita vieraita kieliä. Sosiaalisesti rajoittunut, sovinistisika.

Olen taloa rakentaessa seurannut, että niin tyhmiä ja laiskoja miehiä saa hakea. Itsekin tuntematta rakennusalaa osaan korjata heidän virheitään. Mitään ei viitsitä tehdä ja se vähäkin helposti väärin... Ja pitäisi olla ammattilaisia.Mutta silti yleistää ei saa! mieheni on amis ja ei kiroile, ei pukeudu asiattomasti, ei rassaile autoja tai tee muutakaan kynnet mustina, seuraa aikaansa ja lukee kirjoja. Lisäksi on todella hyvä kirjoittaja. (huomaa maileista)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat