Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (10)

Ne, joilla on huono itsetunto tai narsistisia piirteitä kannattaa unohtaa heti. Niistä ei ole kuin harmia.Kunnon miehiäkin on ihan riittävästi eli ei kannata tyytyä huonoon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kaikessa rauhassa.Onko tiedossa ketään toista naista joka olisi halukas ottamaan miehesi? Tämä helpottaisi sinua koska tuolloin mies ei ehdi häiriköimään sinua ja uuden miehen etsintää. Voit vaikka ottaa vaihdossa maitopurkin tms. jos ko. henkilö ei miestä ilmaiseksi kehtaa ottaa.. Tai pistä mies kaveriporukalla baariin, kyllä se sinne eksyy ja joku hänet ottaa kotiinsa.

Voin suositella! Mutta kiinnitä huomiota siihen, onko mies valmis suhteeseen ja jos niin millaiseen ja kenen kanssa? Kannattaa ottaa joku vanha tutun tuttu joka on eronnut pari vuotta aiemmin ja on jo ehtinyt kyllästyä sinkkuelämän pyörteisiin. Katso myös, että on ammatti, oma asunto ja muutenkin seisoo omilla koivillaan ja huolehtii itsestään.Minä vaihdoin exäni sellaiseen enkä ole minuuttiakaan tästä 2,5 vuoden taipaleestamme katunut. JES!

ainakaan samanlaiseen.

Suosittelen vaihtoa mökkiin jossain ulkomailla tai vaikka lahjakorttiin kauneushoitoilaan :)

Älä myöskään ota koiraa, siinäkin on kova hoitaminen. Jos välttämättä haluat jotain " elollista" tilalle niin akvaariokalat on suht helppohoitoisia.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat