Seuraa 

Tarvitsisin vähän päälle 3-vuotiaalle taitavalle ja omatoimiselle tytölle jonkun kivan harrastuksen tai kerhotoimintaa. MLL:n sivuilla ei ollut, Kaupungin omiin ei pääse (lapsi pitää olla kotihoidossa luki sivuilla) ja seurakunnan ei käy kun kuulutaan eri uskontoon.Olisi kiva alkaa joku harrastus tässä iässä, kevyesti tietysti vasta :) Erään futiskerhon löysin, mutta aika on aamupäivästä, joten työn ja hoidon vuoksi ei sekään onnistu :(Vinkkejä, linkkejä?

Kommentit (3)

Käypä katsomassa sivusto sporttisaitti.com, sieltä löytyy lista urheiluseuroista yms. Esim. Herttoniemen Naisvoimistelijoilla on joku temppukoulu tuollaisille pienille.

Jos lapsi on täyspäiväisesti hoidossaa, niinkuin tuosta viestistäsi ymmärtää, kannattaa miettiä tosi tarkkaan, jaksaako tuon ikäinen enää illalla lähteä mihinkään. Käytännössä siinä harrastuksessa matkoineen menee vähintää 2 tuntia.

Meillä eka harrastus on esikoisella ollut 5-6 vuotiaana paikallisen liikuntaseuran jumppa kerran viikossa. Marras-tammikuun pimeinä iltoina sekin oli ihan kipurajoilla että jaksettiin lähteä. Ainakin autokyyti olisi ollut ihan ehdoton, muutaan kerran jouduttiin menemään bussilla ja kävellen räntäsateessa ja ei ollut kivaa. Nyt kun koulu alkoi jätettiin sekin jäähylle.

Voisiko harrastuksenne olla että menette vaikka kerran viikossa yhdessä uimaan? Ilman aikatauluja ja vain silloin kun oikeasti jaksaa, ei ole flunssainen tai muuten väsynyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Siellä on ryhmiä kaiken ikäisille o-vuotiaasta lähtien. Samoin Helsingin kuvataidekoulu järkkää mukavia ryhmiä. Myllypuron Liikuntamyllyssä on peuhusessiot sunnuntai-aamuisin ja asukaspuistot järjestävät toimintaa niillekin joiden lapset eivät ole muutoin järjestetyssä päivähoidossa. Uimaan pääsee Folkhälsanin kautta Itäkeskuksen uimahalliin ja jos haluaa maksaa vähän enemmän, on esim Simsalabimilla uimaopetusta kaikille alle kouluikäisille . Stoasta, Vuotalosta ja Malmitalosta löytyy myös kivoja harrasteryhmiä joka makuun.

Oma kokemukseni on että vaikeus on enemmin valitsemisessa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat