Vierailija

uusimmassa Annassa. Aika yllättävää, yleensä pyrkivät varmaan pitämään edes jonkinlaiset välit haastateltaviin jos tehdään oikein haastattelu.

Kommentit (12)

Vierailija:

Lainaus:


kiva, kun on erilaisiakin ihmisiä, jotka nauttivat elämästä. Taidan sitten itse olla idiootti... 5
Mitä muut sanoo, onko näissä mielestänne yhtään ironiaa:" HÄN ON KÄTKEYTYNYT aurinkolasien taakse ja vetänyt lippalakin syvälle päähänsä. Incognito. Kännykkä on korvalla ja suu käy sinkkujen trendisanastolla: hei kulta (kursivoitu), hienoa darling (kursivoitu), ...Mutta se ei estä häntä ojentautumasta poskisuudelmaan. Ensitapaamisella.Viivi Avellanin sisääntulossa Strindbergin ravintolaan on maailmanluokan meininki. Sääli, että yleisö on syyskuisena maanantai-iltana vähissä. Tapaaminen järjestyi illaksi, koska ¿valitettavasti vapaudun uutistyöstäni vasta kello 18.30¿.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ja trenditavarat jotka Viivi mainitsee." Istuin rata-autokisan jälkeen ystäväni Tiia Sammallahden kanssa maastoautossa siemaille kuplajuomaa" . Kursivoitu maastoautossa ja kuplajuomaa. Jne.Muutenkin tosi piruilevaan sävyyn kirjoitettu ja Viivi kyllä antaa itsestään melko idiootin kuvan.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat