Vierailija

Kommentit (12)

meillä tuli saman moinen joulupukin kontista, ja luulin että ollaan jollakin tavalla tyhmiä ettei osata käyttää, mut näköjään ei ookkaan meistä kiinni.

Ja eipä ole tullu ostettua muita levyjä kun tota yhtäkään ei oo saatu toimimaan =(

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

takuukin oli mennyt umpeen, mutta vietiin liikkeeseen takasin , ottivat vastaan ja antoivat uuden tilalle joka pelaa.... on kuulemma jossain erässä valmistusvirhe...

Meillä jankkaa joidenkin korttien kohdalla vain yhtä ja samaa valikkoa josta ei pääse eteenpäin eli on käyttökelvoton. Pitää tehdä valitus. Harmittaa vietävästi. Eikä ole kyse siitä, että olisi jotenkin kärsineitä, sillä meillä saatiin vehje joululahjaksi ja sitä ehdittiin vain joitakin kertoja käyttää kun ongelmat ilmenivät. Ja kortteja ja levyjä on säilytetty niiden omassa pakkauksessa yms. Tehdäänkö ryhmäkanne!!

;-)

Monta kertaa yritettiin päivittää puhelimitse laitteen ohjaustietoja uudemmaksi versioksi, ei kuitenkaan auttanut niihin meidän muihin dvd-laitteisiin.Kannattaa varmaan muuten kokeilla play stationin kautta, jos sellainen sattuu olemaan teillä kotona. Siinä todennäköisesti toiminee.

Kannattaa kokeilla dvd:n kaukosäätimen kautta päästä yli siitä kohdasta (menu) missä jää juntturaan. En nyt ulkoa muista olisiko se ollut se kielivalikkokohta, taisi olla kaukosäätimen nro 5 tai 9 millä siitä pääsi ylitse.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat