Vierailija

60 cm leveä pitäisi olla ja miehen mielestä harjatun teräksen värinen (tuosta voi varmaan luopua).Entä onko sellainen induktio (vai-mikä-lie) liesi hyvä?Keraamista en taida haluta, kun en ole kovin innokas siivoamaan ja lapset on aika pieniä eli heidän keittäessä tulee roiskeita.Mutta siis vanhassa on uuni sökö ja uusi pitäisi ostaa. ja tietenkin tahdon hyvän, koska käytän ruuanlaittoon aika paljon aikaa (en tykkää eineksistä).

Kommentit (3)

En ole edes ihan tajunnut noita induktiolieden etujakaan.Olen vähän kiintynyt kattiloihini, joten en ehkä innostu niiden vaihtamisesta.Ai, eikö keraaminen liesi olekaan hankala hoitaa? Puhdistetaanko se jollain aineella joka käyttökerran jälkeen vai riittääkö vain tarvittaessa (kerran päivässä tai kahdessa) kuten nyt olen tehnyt (juu, tiedetään, laiska).Tuo paistimittariuuni (vai mikä sen nimi olikaan) kuulostaa kyllä hienolta. Kuka sellaisia valmistaa (siis lähinnä missä merkeissä niitä löytyy) ja mitä nimeä niistä käytetään? Automaattiuuni?T. ap

mutta hankinta tulee kalliiksi kun menee kattilatkin uusiks.

Keraaminen ehdottomasti ja meillä on monitoimiuuni josta en enää koskaan luovu. Eli löytyy kiertoilma, tavallinen ja haudustustoiminnot. Sen lisäksi lihalle oma mittari joka tökätään lihaan ja toinen pää menee uunissa olevaan " napaan" . Sitten vain säädät minkä sisälämmön lihalle haluat ja uuni hälyyttää kun liha valmis. Yhtä hyvää paistia en ole ennen syönyt :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ota semmoinen, jossa EI ole erillisiä nuppeja (ota siis hipasunäppäimet), jotta ei jää moskat niiden alle.

Teräksinen pinta on tyylikäs, mutta hemmetin hankala puhdistaa, kun ei voi käyttää mitään " kovia" sieniä (jää naarmuja).

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat