Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (8)

Käytännössä lähes heti hedelmöittymisestä. Ekalla kerralla en vain tiennyt, mistä oli kyse. Toisella kertaa tiesin heti, kun tuli ihmeellinen jokailtainen kuumeinen, viluinen olo, eikä kuitenkaan ollut lämpöä. Kun oireita oli ollut reilun viikon ajan, testasin plussaa, silloin 4. viikko menossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mut silloinkin jotain hyvin pientä aavistusta. Mahaa nipisteli vähän eri lailla kuin normaalisi ja masua turvotti (tiukahkot housut kiristi hiukan).

Tein raskaustestin rv:lla 5+2 ja positiivinen oli. Tällöin ei ollut mitään raskausoireita.Mutta siinä rv:lla 6 alkoi niitä tullakin, rinnat kipeytyivät ja nännit tulivat silleen paremmin esiin, näppyjä tuli naamaan, pientä kuvotusta aika ajoin mutta oksentaa ei ole tarvinnut.Ja tietenkin väsymys vaivaa sekä sellainen vähän alakuloinen mieli ettei mikään huvita ja kiinnosta, tavallaan olo verrattavissa vähän niin kuin masennukseen. Inhoan tätä oloa kun mikään ei kiinnosta, tuntuu kuin en olisi edes enää oma itseni, sen verran nuo raskaushormonit sekoittavat päätä.

odottelin viimeviikon lopulla menkkoja alkaviksi että voisin aloittaa e-pillerien syönnin, olivat muka alkavinaa mutta ei sitten kuitenkaan, ihan pientä tuhruvuotoa ja painetta alavatsalla. älysin olla ottamatta pillereitä, tuntui että jotain hämärää on.mulla on aika paha akne ja sekin tuntui muuttuneen ärhäkämmäksi, vielä enemmän kuin vain tavallisesti ennen menkkoja. lievää kuvotusta on myös.tein positiivisen testin keskiviikkona.

Sitten tuli rinnat aroiksi, en tajunnut

sitten alkoi tehdä pahaa, en tajunnut vielä heti.

Kun oli jo useamman päivän ollut aamupahoinvointia, älysin hommata testin.

Mulla tuli normaalisti menkat aluksi.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat