Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kuulun pamiin ja teen tällä hetkellä ihan muita hommia. En maksa jäsenmaksu, enkä aio liittyä toiseen liittoon, koska uskon että tämä on vain väliaiakainen homma. Enkä halua edestakaisin liittojen välillä pomppia.

Miten kauan voi "roikkua" ammattiliiton jäsenenä?

Kommentit (5)

menetä oikeutta ansiosidonnaiseen myöskään.Kannattaa ehkä kuitenkin aina kuulua siihen liittoon minkä työehtosopimusta tehdyssä työssä sovelletaan.

meidän liitossa ainakain pari vuotta voi saada elantonsa muualta menettämättä jäsenyyttään. Ja senkin jälkeen, jos anoo. Moni meidän alalla esim tekee projektijuttuja, jotka eivät kuulu alaan.

meillä sääntönä muuten on , että puolet palkkatuloista tulee olla alalta, jotta on kelpoinen jäseneksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

tuskin silloin jäsenyys säilyy. En minä ole kuullut,että olisi mitään väliä mihin liittoon kuuluu kunhan maksaa jäsenmaksun. Meillä töissä eräs kuuluu johonkin autoalan liittoon, kun on joskus ollut sellaisessa työpaikassa, tosin vaihtoi nyt liittoa kun sai vakituisen paikan lähihoitajana. Tuskin "autoliitto" hänen asioitaan erityisesti hoiti, mutta ansiosidonnaisen olisi maksanut, jos olisi työttömäksi joutunut.

ongelmaksi voi vain tulla se, että jos sulle nykyisessä duunissa ongelmia, Pamissa ei ehkä ole kyseisen tessin asiantuntemusta, kun eivät ole siitä olleet neuvottelemassa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat