Vierailija

Kommentit (5)

3dl Sokeria

2,5dl vehnäjauhoja

2tl leivinjauhetta

1tl vaniljasokeria

3rkl kaakaojauhetta



Sekoita kaikki kuivat aineet sekaisin



150g sulaa rasvaa

1,5dl kiehuvaa vettä

2 kananmunaa

(1,5dl suklaarouhetta)



Lisää kaikki nesteet kuivien aineiden päälle ja sekoita nopeasti kaikki sekaisin. Paista 40min 175 asteessa. Älä kumoa heti vaan anna jäähtyä

vuossa muutamia minuutteja.

itselläki yksi tosi hyvä suklaakakku ohje mutta kun sitä tulee tehtyä kaikkiin juhliin niin toivon että täältä löytyis joku muu hyvä ja herkullinen ohje



ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

200 g voita tai margariinia

2 1/2 dl sokeria

3 munaa

1 dl kermaviiliä

4 dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

2 tl vanilijasokeria

2 rkl kaakaojauhetta

n. 120 g Marianne-rouhetta



Voitele ja korppujauhota 1,8 l kakkuvuoka. Vaahdota pehmeä voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen.



Lisää keskenään sekoitetut kuiva-aineet vuoroin kermaviilin kanssa.



Ota taikinasta puolet erilleen toiseen kulhoon. Sekoita siihen kaakaojauhe sihdin läpi ja Marianne-rouhe.



Lusikoi puolet vaaleasta taikinasta kakkuvuoan pohjalle. Lisää tumma taikina ja sen jälkeen loput vaaleasta taikinasta. Pistele haarukalla, jotta raidat sekoittuvat hiukan.



Paista 175 asteessa uunin alaosassa n. tunti. Kumoa kakku hieman jäähtyneenä ja ripottele pinnalle tomusokeria.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat