Vierailija

Kolmelle lapselle on vain yksi makuuhuone. Se on ahdettu sängyillä. Ei siä juuri leikkiä voi. Lelut siis kulkeutuu ympäri taloa. Tietysti myös säilytystilaa on vähän. Vaikka en tavaraa ja vaatteita rohmuakkaan, mikään ei mahdu minnekkään! Kolmio ei ole tarkoitettu 5 henkisen perheen käyttöön. Nukkumaan meno on hälinää, kun lapset meukkaavat samassa huoneessa.Miten tätä vois kestää, kun pikaista parannusta asiaan ei ainakaan ole tulossa?

Kommentit (10)

eikä illat muutu yhtään rauhallisemmaksi, vaikka tilaa olis kuinka!

Meillä on kans kolme lasta ja tilaa on, mutta illat yhtä villiä, taistelua, toistensa kiusaamista, yhdessä keksittyjä äärettömän hauskoja juttuja joille kiljutaan naurusta... ja kaikki ahtautuu toistensa pérässä samaan huoneeseen. Vuoro illoin luetaankin jokaisen huoneessa yhdessä iltarukous, että samassa huoneessa pitää ollakkin, mutta ennen sitä riehutaan käytävällä, vessassa, olkkarissa...

Ja pienin kiikuttaa lelunsa ympäri taloa, vaikka se omakin huone olisi! Mutta kukapa sitä siellä viitsii leikkiä, jos äitikin on keittiössä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

..että kerrostaloasumisen puolesta puhujana olen alkanut harkita sen kirotun lainan ottamista ja rivariin tms. muuttamista. Meillä tosin syynä ovat naapurit; yläkerrassa asuu pilvipää tms. ääliö, joka poraa keskellä yötä ja joka viikonloppu on bileet. Asumme kalliilla alueella, tässä talossa on alle 5 vuokra-asuntoa ja silti.

vaikka yksilapsinen perhe asuu 4h+k:ssa. Saisitteko hankittua ensiavuksi kerrossänkyjä tai parvia niin että jäisi enemmän lattiatilaa vapaaksi?

Mitään asiaa en ole elämässäni katunut niin ranakasti kuin viimeisintä muuttoamme kerrostalosta rivariin. Nyt ottaisin ilomielin takaisin kt-asumisen pienet haittapuolet, mutta omistusasunnoilla tää edestakaisin venkslaaminen ei niin kätevästi käykään.

Se on ainoa ratkaisu. Kerrotaloja ja rivareita saa halvemmalla kuin ok-taloja. Jos rahat on tiukilla niin 1970- luvun alkuperäiskuntoisia saa halvalla ja niitä voi sitten huone kerrallaan rempata.Otatte siis lainaa. Niin mekin teimme, nyt meillä 3 lasta ja ok-talo ja tilaa piisaa. Elämäntilanne vaatii nyt sen että on tilaa, itsehän olemme lapset halunneet. Hienot autot ja ulkomaanmatkat odottavat aikaa kun lapset ovat muuttaneet pois kotoa :) Nyt eletään lapsiperheen arkea ilman kireää pinnaa, joka aiheutuu ahtaasta kodista.

sekä lauma eläimiä ja mahdutaan aivan mainiosti!

Onko teillä sitten erityisen pieni kolmio? Meillä 78m2Meillä on parvi olkkarissa aikuisille, koululaisella oma huone ja pienemmät 2 lasta jakavat yhden huoneen.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat