Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Stokkalla on kai joskus ollut. Onko muutakin paikkaa nykyään. Se rautatieasemalla ollut liike on lopettanut. (Joku lasten Fani puoti on, mutta siellä on kamalan kallista) Onko muualla ja milloin ostatte Rasavilit ja mistä halvat?

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Onko niin, että Nokian Citymarketissa on joku Villiviikarit pikkuliike, joka myy Rasavilia.Noh, ehkä minunkin sitten vielä kannattaa käydä katsomassa myös siellä Käpytien liikkeessä kuitenkin. Kerran kävin, kun se oli Aitolahdessa ja ostin tarjouksesta ja alkuperäishinta pyörrytti. Minusta sellainen sopiva hinta on jotain 100-110 euroa. Juuri enempää en maksaisi. Viime vai oliko se toissavuonna ostin Stokkan tarjouksesta, muttei sellaista näköjään tullut tänä vuonna.Vai on se rautatieaseman kauppias nykyään koskikeskuksessa. Kiintoisaa. Tylsä, ettei sillä enää rasavilia.Toivottavasti sesonki ei mene ohi ennen kuin ehdin kauppaan, kun tässä vielä alan flunssaa juuri potea.

Sieltä aion käydä haalarit lapsille ostamassa, olkoon sitten vaikka muutaman euron kalliimpaa. Muuten Selja-nimisestä nettikaupasta saa myös joitain Rasavilin haalareita.Rautatieasemalla ollut Nicky&Nelly tosiaan lopetettiin, ja omistajilla on nykyään Koskikeskuksen YK-kerroksessa (parkkihallin yläpuolella, missä oli ennen iso leikkipaikka) Nanouk-niminen lastenvaateliike. Heillä ei kylläkään ole Rasaviliä valikoimissa.

vaan samaa kokoluokkaa kuin se koskarin " uusi" myymälä, ehkä hieman pienempi mutta ei mikään pikkuputiikki ja on toiminut nokialla jo vuosikausia. Aikaisemmin keskustassa. Erittäin hyvät valkoimat juuri ulkoiluvaatteita.Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat