Vierailija

sanoi eilen miralle:

- Siis tietsä paljon mun frendit hakkais mut tuol ytimes, jos mä haluisin Sarin, mies perusteli.

Kommentit (9)

kulmissa ja silmissä. Isot tissit ja töissä pornoliikkeessä. Istuu tympeä ilme naamallaan lysyssä ja imee sauhuja posket lommolla. Nainenhan on herran jestas kävelevä vitsi suoraan Kontulan ostoskeskuksen edustalta!

Mika puolestaan on sellainen ylitrendikäs " ydin" -ihminen. Sileätä pintaa ja sliipattua pukeutumista. Oletteko nähneet sen kavereitakin talk showssa? Kaikki nimeltään " mika" ja samanlaiset trendipelle-vaatteet, ratsastetaan aallonharjalla ja metsästetään fruittari-kissoja.En ota ollenkaan kantaa ko. ihmisten mukavuuteen tai muihin luonteisiin, mutta tyyliltään, elintavoiltaan ja habitukseltaan ovat kyllä kahdesta ihan eri maailmasta ja nuorten trendi-ihmisten maailmassa tällä todella on väliä. Mikojen kaltaiset miehet pitävät sarien kaltaisia naisia läävinä.Minun mieheni on vajaa kolmekymppinen akateeminen ja AIVAN VARMASTI hänenkin ystäväpiirissään kohoteltaisiin kulmia ja ihmeteltäisiin aidosti, jos joku kiinnostuisi Sarin tapaisesta naisesta. Siellä tosin ei kukaan " hakkaisi" ketään sen tähden, mutta todennäköisesti ajateltaisiin kyseessä olevan jonkinlainen identiteettikriisi miehen puolelta.

trendipelle-mainetta poista. Selvä pintaliitäjä. Ja Sari on tosiaan läävä-vitsi mille tahansa miesryhmälle, paitsi ehkä niille protyyppisille läävä-poitsuille itselleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Yhdessä jaksossa Mika selitti, ettei koskaan ole lukenut kokonaista kirjaa, paitsi nyt kun oli innostunut Harry Pottereista joita oli lukenut useamman. Sitten se selosti jotain ihan outoa isästää, tulkitsin sen jotenkin niin, että hänen isänsä pitäisi häntä outona tai tyhmänä tms. jos hän lukisi kirjoja. Tajusinkohan ihan väärin, kun sen jutuista on niin vaikea ottaa selkoa. Millaisesta perheestähän lienee lähtöisin?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat