Kommentit (4)

mutta body ei todellakaan sovi. Veikkaan, että mekko luonnossa vielä kauniimpi. Minäkin suosittelisin kuvaan ilman mitään alle, jos mekko istuva ylhäältä.

Vauvan kädet ovat niin ihanan pulleat ja pehmeät ja iho näyttää kuvassa yleensä paremmalta kuin vaate.

mutta tuo paita siellä alla ei mielestäni todellakaan sovi mekon kanssa. Mekko näyttää varmasti todella ihanalta pikkuneidin päällä, jos alle laittaa valkoisen tai beigen paidan. Ja miksei olisi kiva pitää pelkkää mekkoakin, esim. kuvassa ja paljain jaloin.mietiskelee pärde

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä ei lapsilla ole ollut valokuvauksissa mitenkään erityisen hienoja vaatteita päällä, siistit " edustusvaatteet" toki, muttei mitään " ykkösiä" . Minusta on kivempi, että lapsella on päällä sellaiset vaatteet, joissa hänet yleensäkin näkee, eikä mitään kermakakku-unelmaa.. ;)Mutta tuo miettimäsi mekko on siis tosiaan oikein kiva. :)Minua vain häiritsee ainakin tuossa kuvassa tuo alla oleva paita/body - se ei mielestäni sovi mekon väriin kovin nätisti, on jotenkin liian vaaleanpunainen tuon muuten murretun värisen mekon kanssa.. No, voihan olla, että luonnossa väriero ei ole noin huomattava, tai ehkä teillä on mekon alle suunniteltuna jotain muuta? Vai ovatko nuo hihat kiinteä osa mekkoa?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat