Vierailija

Laitoin Liberolle palautetta VIALLISISTA vaipoista.. eli lähes kaikissa TUPLApaketin vaipoissa oli vuotosuoja kaksinkerroin ja joka kerta kun uutta vaippaa rupesi pukemaan päälle niin tuo vuotosuoja piti käsin oikoa/repiä suoraksi.Lähetinpä sitten vaippoja ja paketin sinne niin tuli kirje takaisin jossa sanotaan:" Valitettavasti emme pystyneet löytämään vaipoista vikaa tarkoista laboratoriotutkimuksista huolimatta..PRKL vika oli ihan silmillä NÄHTÄVISSÄ!!Niin, että kiitos vaan Libero.Pampers sentään hyvittää ja pahoittelee KUNNOLLA..

Kommentit (12)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nyt ollaan käytetty reilu vuosi Lidlin vaippoja, eikä yhtään viallista oo vielä tullut vastaan. Toki saattaa tulla, mutta jotenki se vaan tympii(no pirkathan ei oo kalliita mutta) jos nuissa kallissa vaipoissa on jotain. Pampersseissa on saatu korvausta, mutta ei se kivaa ole kun huomaa että ne kaikki kymmenen siellä pussin pohjalla(kerran ne oli viimeset) on ihan möykkysiä ja viallisia. Suosittelen kokeilemaan Lidlin vaippoja, olivat voittaneet jonku testinki, vaikka onki tommosia halvempia, ei silti huonompia.

Jollei jopa parempia... Kerran huvikseni vertasin yhtä kauan päällä ollutta Cienin- (Lidlin) ja Liberon vaippaa. Libero oli jopa aavistuksen kosteampi!

Siis sellaisena möykkynä, että eihän sitä voinut vauvan päälle laittaa. Sinne vaan roskiin, kallis vaippa...

Mutta Lidlin vaipat nyt meilläkin. Uskomatonta miten hyviä ovat edullisuudestaan huolimatta!! Joskun näköjään halvalla saa hyvääkin :)Toivottavasti ap:n paikkakunnalla on Lidl.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat