Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Odotan toista lasta. Maha on samanmallinen kuin esikoista, tyttöä odottaessa. Nyt sitten ultrassa sanottiin olevan 100% varmuudella poika! Onko muita, joilla ei tämä mahaennustus ole pitänyt paikkaansa?Ihanaa, meille tulee prinssi!! (sori, pakko hehkuttaa täälläkin)

Kommentit (8)

Jos huvikseen haluaa uskoa niin siitä vaan, mutta eivät nuo jutut oikeasti pidä paikkaansa.Minulla on tyttö ja poika ja maha oli samanmallinen kummastakin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lääkärit olivat molemmissa tapauksissa olleet ihan varmoja ja loppuun asti. Yllätys oli melkoinen kun syntyikin tyttö. Toisessa tapauksessa äiti oli synnytyssalissa ollut ihan hädissään ja sekaisin että " ei, ei kun poika sen piti olla.."

Minulla on täällä jo kolmas " poikamaha" menossa. Jostain syystä tuolla olkkarissa vipeltää kuitenkin kaksi tyttöä eikä tämän tulokkaankaan sukupuolesta ole varmistettua tietoa. Että hirmu täsmällinen ja tieteellinen mittari tuo mahan muoto...Samoin kuin vauvan sykekin. Sen perusteella mulla pitäisi olla tyttö ja poika ja tämä tulokas olisi jotain siltä väliltä. :)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat