Vierailija

Kommentit (12)

Nenät niistetään kankaanpalasiin, jotka sitten pestään, pöytä pyyhitään tiskirätillä ja kädet pyyhkeellä. Mihin sitä talouspaperia tarvitsisi?

halpiskeltasta paprua.talouspaperi on isompaa kuin veskipapru ja parempi imukyky = menee vähemmin. toisekseen, talouspaprupkt maksaa vähempi ku veskipaprupkt.;)Tyylikäs lisä keittiöön. hyi olkoon veskipaprukeittiöt

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pyyhin sillä mm. lapsen käsiä ja naamaa syömisen lomassa.Tiskirätti löytyy myös pöydän ja muiden pintojen pyyhkimistä varten ja pyyhe käsien kuivaamista varten.

Sitä siksi, että se on 100 % selluloosaa. En osta mitään keirrätyspaperia. Aamulehdessä luki kerran asiantuntijan kirjoitus, että sellainen on epähygieenistä. Sitä kuulemma voi käyttää pöydän pyyhkimiseen, mutta eväitä hän ei siihen käärisi. No, miksi ostaisin sitten ollenkaan tämmöistä paperia ja sitten siirryin kokonaan Lambiin.Vessapaperia en viitsi yleensä käyttää keittiössä, kun sen sitkeys on niin huono, että se repeilee heti. Syynä se, ettei vessa mene tukkoon tietenkin. Vessassa myös 100 % selluloosapaperia.Talouspaperia kuluu meillä erittäin paljon. En viitsi pestä rättejä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat