Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kuvitella jos Sorella ottaa tapahtuneen yhtä vakavasti kuin osa täällä palstalla (enkä siis yhtään kommentoi sitä kuinka vakavasti se tulisi ottaa, itse en ole edes nähnyt koko tapahtumaa) ja vaikkapa päättää jättää leikin kesken tämän takia. -Itse ainakin ahdistuisin, jos kokisin tulleeni seksuaalisesti hyväksikäytetyksi, siinä määrin, että tuskin enää taloon jäisin.

Ja sitten toisaalla on myös BB:n paine rankaista Mikaa poistamalla tämä talosta. Jos mediassa ja julkisilla keskustelufoorumeilla tuomitaan tuo tapahtuma näinkin ankarasti, ei BB oikein voi sitä sivuuttaakaan. Antoivat ensin Heidille äärimmäisen rangaistuksen siitä, ettei ollut kertonut tapailustaan, niin eivät kai voi jättää poistamatta ihmistä, joka yleisön silmissä (ja jopa lain, ei pelkästään BB:n sisäisten sopimusten puitteissa) on tehnyt paljon vakavamman rikkomuksen.Ketä sinne niinkuin kohta jää? Ja kuinka pitkään voivat pyörittää ohjelmaa jokusen kilpailijan voimin?

Aika jännä nähdä mitä tapahtuu!

Kommentit (8)

joku tilalle? Ja sitten siellä on vaan ne sikatylsät tyypit jäljellä...Sari, Hanne, Jenni, Kaarlo... Yök.

Kari voittaa varmaan. Voi olla että jä tyngäksi koko kisailu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja jos Mika poistetaan " seksuaalisen hyväksikäytön yrityksestä" Sorellaa kohtaan, niin mahtaakohan Sorellakaan haluta jäädä taloon tällaisen jälkeen.

Aika moni näyttäisi tippuvan kyydistä pois ilman mitään yleisöäänestyksiä ja eihän alkuperäinen formaatti sitä kestä.Ne keillä 24/7, mikä nyt on tilanne? Tuliko Mika jo sieltä päiväkirjahuoneesta? Mitä Sorella puuhaa?

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat