Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Meidän 5,5kk vanha poika saa kiinteitä 3-4 krt päivässä ja lisäksi hän saa rintamaitoa. Jotenkin on kuitenkin sellainen tunne, että saakohan poika tarpeeksi nestettä, kun päivällä vaipoissa ei ole paljon pissaa. Yöllä sitä kyllä tulee sitten senkin edestä iltavellin vuoksi.

Paljonko teidän vauvat saavat maitoa kiinteiden lisäksi?

Kommentit (3)

meidän 5kk syö kiinteitä 2-3x pvä ja maitoa ja velliä 700-800ml pvä. suositus kai on 700-1000 vellit mukaan lukien... mut kait se on lapsikohtaista.

Meillä 6kk saa soseita ja puuroa 4xpäivässä ja niiden lisäksi korvikemaitoa yhteensä n.300-400, Tämän lisäksi imetän aamulla ja illalla, eli luulisin maitoa menevän yhteensän.500-600.Suositusten mukaan liian vähän, mutta neuvolasta sanoivat, että on riittävä. Jos lisäisin maidon määrää, niin sitten soseet eivät enää kelpaisi, nytkin soseen kerta-annos on pieni.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

6kk 2vko ja maitoa (korvike) saa 500-700ml päivässä (yöt nukkuu heräämättä 19.30-n.6.30) Kysyin asiaa neuvolasta ja siellä sanottiin että puolivuotiaalle riittäisi se 500ml maitotuotteita, mukaan luetaan siis vellit ja että vettä olisi hyvä tarjota pitkin päivää. Meillä varsinkin tuo vesi kelpaa oikein hyvin janojuomana varsinkin pidemmillä automatkoilla ja kylvyn jälkeen :)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat