Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Olen hankkimassa pojalle mahdollisesti Travallen haalarin, mutta en ole aivan varma koosta. Onko mitoitus kuten Reimatec(ollut meillä ja sen perusteella tiedän koon 86cm), mutta kysymys on siis vastaako Travallen babyhaalari 86cm Reimatec?

Kiitos vastanneille!

Kommentit (4)

mutta meillä ollut tytöllä paljon tuota Reimatecia ja kevääksi ostin sille Travalle Remu välikausihaalarin 92cm ja se pystyi käyttämään sitä vain pari kertaa keväällä kun jäi pieneksi,eli tuo koko vastasi 86cm silloin.Sitten ostin Travalle Remu välikausihaalarin koossa 98cm ajatellen että onkin sitten sopiva eli tuo 92cm,mutta se taas oli tosi iso eli vastasi hyvin kokoaan.Musta Reimatecit on aina reiluja toisin kun nämä Remut ja nyt en uskalla summassa ostaa vana tyttö pitää olla mallina että saan oikean koon.

Luulenpa, että Reimatec on hieman isompa. Kokemusta tuosta ei ole. Mutta me ostettiin Travallen Remut meidän tytöille 2,5v ja 11k ja täytyi ostaa yhtä kokoa isompi kuin luulin.Ja ainakin käytössä oleva Jonathanin 104cm välikausihaalari on saman kokoinen kuin 110cm Travallen talvihaalari. Ja samoin Jonathanin 74cm haalari saman kokoinen kuin 80cm remu.parhaiten tietysti selviää kokeilemalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä tytöllä nyt 68 cm Travallen välikausihaalari käytössä ja alkaa olla pieni, kaapissa odottaa 74 cm Reima ja se on aivan valtava, ei voi millään ottaa kontaavalle lapselle käyttöön, häviää puvun sisälle! Ja tyttö siis kuitenkin jonkun sentin päälle 70 cm nyt.Eli siis mielestäni näissä on todella paljon enemmän eroa kuin yhden kokoluokan verran. Sanoisin, että Travalle vastaa pituussenttejä ja Reima on tosi reilua kokoa.Jonsku

talvena baby-reimatec, joka oli käytetty ja kai aika vanhaaa vuosimallia ja uusi baby-remu. Ehkä aavistuksen reima oli reilumpi, mutta ei juurikaan.

Remussa oli tosin hiukan lyhyemmät hihat.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat