Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Voi apua sitä voi olla ihminen dorka. Ohjelma loppuu kohta, uskallanko katsoa koneeseen... Toivottavasti ei mennyt koneen järjestelmä sekaisin, ei kai nyt sentään.Opetus: tarkista aina ennen kuin avaat uuden pesuainepurkin, että se on just siihen tarkoitukseen mihin haluat ettei käy näin! :)

Kommentit (6)

konetiskiaine oli loppu ja etsin uutta pakettia paikasta, jossa säilytämme valmiiksi ostettuja pesuaineita. Mies oli ostanut sinne täydennystä, enkä lukenut tarpeeksi tarkkaan paketin kylkitekstiä. Oli oikein kirjopyykin pesuainetta, joten pitäis värien nyt loistaa... ;-)Toi astianpesukoneen pesuaine oli hyvä vinkki.ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pesin kerran koneellisen vaatteita pelkällä vedellä. Pesupallo oli jäänyt nököttämään siihen koneen päälle. Tuli ihan puhdasta kuitenkin!

On myös myynnissä " tiskikoneen pesuaineita" , kannattaa varmaan pyöräyttää sellainen tiskarissa.Onko teillä tiskikone ja pyykinpesukone samassa tilassa?

Pese pari kertaa (ainakin!) se koneellinen astioita ilman pesuainetta, jotta huuhtoutuu ne pyykkäys aineet pois.Mä laitoin kerran tavallista, nestemäistä fairyä (n. 40ml) koneeseen (koliikkivauva ja väsymys.. siitä seurannut hörhelöisyys) ja hups, yhtäkkiä koko keittiö oli VAAHDON vallassa!! Sitä tulvi ja tulvi astiapesukoneen tiivisteiden välistä.. sitä tulvi kaikkialle!

Ja oli hommaa saada astiakone puhtaaksi! Puhumattakaan siitä, kuinka vaikeaa oli saada vaahtoa pois lattioilta.. ainakin 6 tuntia tehtiin miehen kanssa töitä!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat