Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Sitä EI kannata antaa vauvalle leikkikaluksi.Sammakossa oleva rengas voi tarttua vauvan huuliin tai suupieleen kiinni ja nipistää tosi pahasti.NÄIN KÄVI 4KK vanhalle vauvalleni. Suupieleen jäi paha jälki ja tuli kamala itku, sammakkolelu saa kyytiä!!Kommentit (8)

Mun vauva (yli vuoden) löi sillä vasaralla sormeensa ja tuli kauhee itku!=D =DMä jo luulin, et joku oikee hätä (tukehtumisvaara) tai jotain kun oikeen VAROITUS =D =D

Taitaa olla AP:n eka lapsi kun pipitkin on niin kauheita..

Voin kyllä kertoo, että mistä tahansa lelusta voi saada pipin! .. Joten koittakaa kestää, seka sinä että lapsi. Tai heittäkää kaikki lelut ja kodin irtotavarat pois.=D

Symppaan ihan ap:tä - en ole ko. lelua nähnytkään, eikä itselläni ole enää vauvaikäisiä lapsia, mutta ymmärrän hyvin, että tuollainen tilanne pikkuisen kanssa on tosi kurja! : ( Tokko ap:kään epäilee lapselleen jääneen elinikäistä traumaa, mutta ikävä juttuhan tuo silti oli. Kai jokaista harmittaa, jos omaan lapseen sattuu - vai toteatteko te vaan tylysti lapsillenne, että " kato maailma on julma, et sä voi pehmustetussa huoneessa koko ikääs elää" ?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ja paljon sitä järsi jne. ja varmasti myös kuopus saa sillä leikkiä.Millään ei pysty lasta suojelemaan niin ettei koskaan mitä satu. Pehmustettu pöyreä huone?

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat