Seuraa 

Onko joku nähnyt noita haalareita kaupoissa? Millaisia värityksiä tyttöjen haalareissa on? Entä käyttökokemuksia? Meillä ei ko. merkkiä ole koskaan ollut, mutta nyt tuokin mietinnässä.

Kommentit (4)

Ja tarkoitus on ostaa toinen samanlainen tälle talvelle, jos ja kun tulevat kauppoihin. Aivan loistava haalari. Meillä ollut aiemmin Reimatecit useina vuosina, mutta Rukan RVP haalari oli ehdottomasti paras tähän astisista hankinnoista.Ostaisin kakkosellekin RVP:n jos vaan löytyy 92cm kokoa.

Ostin kun S-etukortilla sai edullisemmin. Kulutusta kesti tosi hyvin, mutta meidän vilukissalle ei ollut kovin lämmin haalari. Eli villapukua piti laittaa jo pikkupakkasella. Nyt on ostettu Lenneltä, kun on kuulemma lämmin ja tosi kauniin värinen löytyikin Jumbon Bobosta (vaal-pun-kanerva). Eli talvihaalaria meille ei enää tule Rukalta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä viime talven 4-vuotiaalla pojalla oli Hobby Hallista ostettu Rukka -haalari (en muista että olisiko ollut aws), ihan hyvä käyttöhaalari, kosteutta ja vettäkin piti hyvin, mutta ei ole paras pakkaskelille l. villahaalari sai olla aika pian alla.

Tälle talvelle ostetaan taas Rasavil -haalari, josta on monien vuosien hyvät kokemukset. Reimatec -haalarikin oli, mutta ei vedä vertoja Rasavillille.

Rukka rvp -haalari, joka oli tosi hyvä ja lämmin. Vastasi täysin Reimateciä: tosin pinta paremmin kulutusta kestävää ja varmasti lämpimämpikin.

Rukka aws -haalari vaikuttaa minusta ohuemmalta ja huonommalta kuin Reimatec, siitä tosin ei kokemusta meillä.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat