Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

moi, onko kellään kokemusta lenne talvirukkasista 1v:lla? onko sellaset, että peukalo pysyy siellä missä pitääkin ja että niillä pystyy jotakin tekemäänkin? entä vedenpitävyys? muitakin kokemuksia kyseisistä rukkasista ois kiva kuulla? kivoja värejä niissä ainakin nyt on ja ominaisuudet kuulostaa hyviltä..kai se arveluttaa sillä, kun esim. rasavil puolet kalliimpi.. vaikkeihan se hinta aina ratkaise, kumpi laadukkaampi.. kiitti kokemuksista ja mielipiteistä :)

Kommentit (5)

Meillä oli viime vuonna 1,5 v tytöllä ekaa kertaa Lennet ja nyt ei muita ostetakaan. Talvirukkaset on tosi lämpimät ja pitävät veden. Kangashan niissä on täysin vedenpitävä, mutta saumoja ei ole teipttu. Meillä ei kyllä viime talvena mennyt edes loskakeleillä kosteus sisälle asti. Välikausi rukksetkin ovat hyvät ja meillä molemmilla tytöillä 1 ja 2,5 käytössä. Ihan vesikeleillä menee vesi saumoista läpi ja tarttee kurarukkaset, mutta kosteilla ja kylmillä keleillä hyvät.

meillä käytetään 1-vuotiaden kokoisia hanskoja pieni kätisellä 3-vuotiaalla.

Viime talvena käytössä oli reimatecin ja Rasavilin ohella Lennet ja ne

olivat noista parhaat.

Lämpimät ja kosteuden pitävät.

Saumoista toki kaikki ennemmin tai myöhemmin kostuvat läpikin,mutta aika kauan saa ulkona peuhata ennen kuin kostuvat sisältä.

Täksi kaudeksi ostin vinon pino hanskoja keväällä alesta ja nyt syksyllä lisää kanervan värisiä hanskoja.

Meidän minikätisellä neidille nuo 0-kokoiset on parhaat hanskat mitä olen hälle löytänyt. Pysyvät hyvin kädessä ja ovat lämpimät.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat