Seuraa 

Elikkä elikkä...aikaisemmat lapsemme ovatSenni-Kaisa Pauliina Ulpukka (kolmas nimi on suvusta)

sekä

Felix Mico Evert (tässäkin kolmas nimi suvusta)Olemme suomen-ruotsalainen perhe joten nimi täytyy olla helppo molemmissa maissa.Kolmanneksi nimeksi tulee ehkä Mathilde (löytyy suvusta).Etunimi ei saisi mielellään olla kovin pitkä, muttei kuitenkaan alle nelikirjaiminen. Suvi, Fanni tai Fiona olisi ehkä hyvä, mutta onko hassua jos on kaksi S tai F alkuista nimeä ja yhdellä olisi erikirjaimella alkava nimi.Joskus olisin tahtonut tyttäreni nimeksi Rosalia/Rosalinda, mutta siitä on jo aikaa ja Senni ja Felkkukin ovat jo 13 ja 10 vuotiaita joten niiltä ajoilta nimimaku on muuttunut.Niin ja mitä mieltä olisitte nimstä Alva tai Märta? minua miellyttää mies ei oikein ole lämmennyt

Kiitos jos viitsitte auttaaKommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Alva on minustakin kaunis nimi. Fiona on myös hyvä ja Suvi aika kiva myös. Fannikin on hyvä nimi, jos ei ajattele, mitä englannin kielessä " fanny" merkitsee.Kysyit, onko hassua, jos sisarusten nimistä kaksi alkaa samalla kirjaimella ja yksi ei. Mielestäni se ei haittaa mitään, varsinkaan, kun nimet ovat muuten erilaisia. Tuli mieleen, että entä jos yhdistäisitte suosikkinimiänne, mutta sitten huomasin, että Suvi-Fiona on vähän hankala siksi, että siinä menee v ja f sekaisin.Uutena ehdotuksena Alma, jonka voi yhdistää vaikka Fionaan: Alma-Fiona.

Senni-Kaisa Pauliina Ulpukka

Felix Mico EvertLinda Fiona Mathilde

Helka Frida Mathilde

Jenny Kiira Mathilde

Ronja Viola Mathilde

Greta Sanni Mathilde

Petra Suvi Mathilde

Frida Miisa Mathilde

Venla Eveliina Mathilde

Mette Miira Mathilde

Nelly Minttu MathildeMielipiteitä:Alva:Kaunis ja kävisi kivasti :o)!!Märta:Minusta vaikea..Martha kävis paremmin tai olis ehkä helpompi ;o)!Suvi:Minusta kiva ja ei haittaa, vaikka yhdellä lapsista alkaa eri kirjaimella!Fanni:Aivan ihana..Fiona:Kuin myös ihana!!* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat