Seuraa 

Nyt alan olla ihan kypsä siirtämään 2,5v:n ja 4v:n eri huoneisiin nukkumaan. Puoli vuotta on nukutus ollut yhtä showta, vaikka miten koittaa olla tiukkana ja pitää samat säännöt. Syynä on ollut milloin nuoremman sairastelut (siitepölyallergian ja astman takia ollut ihan tukossa miltei tämän puolivuotta) ja nyt sitten 4v:n uhmis ja meille marraskuussa syntyvä vauvakin(?) yms.Ongelma on siinä, että kauempana vanhempien makuuhuoneesta sijaitsevaan huoneeseen tullaan kaiketi sijoittamaan nuorempi, koska isompi on arempi ja pelkää mörköjä yms. Eli olisiko jollain kertoa kokemuksista siirtää näin nuoret sisarukset eri huoneisiin. Toisaalta ajattelen, että josko tämä jo kohta menisi ohi tämä vaihe ja lapset nukkuisivat taas nätisti ja toisaalta olen ihan kypsä kakalla käyntiin yms. vedätykseen nukkumaan menon jälkeen.Lapset pitävät toinen toistaan hereillä ja ennen auttoi jäähyt, nyt niitäkin keksitään haluta, kun oikein kokeillaan isin ja äitin pinnaa...

Kommentit (2)

Mikset sitten siirtäisi lapsia eri huoneisiin nukkumaan, jos sellainen mahdollisuus on? Miksi turhaan pitää samassa huoneessa, jos tuntuu, että lapset häiritsevät toisiaan. Niin varmasti onkin, koska lapset on monasti erilaisia nukkujia. Toisella voi nukahtaminen (pöliseminen) kestää pidempää ja toinen nukahtaa nopeammin, toinen voi taas herätä aikaisemmin ja herättää toisen jne jne. En oikein ymmärtänyt, mikä ongelma olisi siinä, että lapset nukkuisivat eri huoneissa? Siskollani on 3 lasta ja kaikki nukkuvat eri huoneissa. Itsekin aion laittaa lapset eri huoneisiin, kunhan vauva on sen verran vanha, että siirtyy pois vanhempien makuuhuoneeseen. Ja sillä kai ei ole merkitystä, kumpi lapsi nukkuu lähempänä vanhempien makuuhuonetta. Kai sen sanelee ihan arkijärkikin. Meillä vanhempi lapsi (sai siis ekana tietty oman huoneen) sai lähimmän huoneen ja vauva väistämättä tulee joskus saamaan kauimmaisen, koska en halua esikkoa alkaa siirtämään tutusta huoneesta. Kumpikaan ei kyllä varsinaisesti ole mitenkään kaukana. Joka tapauksessa en vain ymmärtänyt, mitä kysyit tai siis mikä on ongelma. Siirrä vaan eri huoneisiin, jos siltä tuntuu ja kerran mahdollisuus.

Meillä toimii sama huone ainoastaan niin, että ensin menee pienempi nukkumaan ja vasta hänen nukahdettuaan isompi. Muuten ei tule yhtään mitään. Kikattelua, toisten sänkyyn menemistä, peittojen kahisteluja, laulamista.... Huh. Onneksi kuukauden päästä muutamme isompaan asuntoon ja lapset saavat omat huoneet. Oikein odotan sitä että saavat mennä nukkumaan samaan aikaan:) (Lapset 4.5v ja 2v3kk)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat