Vierailija

samaa ainettahan ne on ja sokeriakin taitaa olla ihan yhtä paljon...

Sivut

Kommentit (33)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Toki asia riippuu myös kokonaisuudesta. Jos lapsi syö muuten tosi terveellisesti, niin ei siinä sitten yksin jugurtti tai muromysliannos päivässä haittaa.

kyllä meillä syödään jugurttia paljon, siitä saa kuitenkin kalsiumia, mikä on kasvavalle lapselle tärkeää. Varsinkin jos on huono maidonjuoja vielä!

Ja antaisin kaikkia iistä kyllä lapsellekin jos se ei sattuisi olemaan allerginen sekä maidolle että soijalle joten soijajugurtit ja jäätelötkään ei käy.

Onko sillä nyt niin kovasti merkitystä, jos niitä jugurtteja ja jäätelöjä ei vedetä litratolkulla?Saa kai sitä lapsikin joskus herkutella?

Ja joskus ruokana esim. kinkkukiusausta, jossa ei ole mitään terveellistä.En silti väitä, että jäätelö olisi jugurttia terveellisempää. Molemmat ovat aika epäterveellisiä (paitsi maustamaton jugurtti).

Tosin ihmettelen, miksi joku viitsii syödä rasvattoman jäätelön (paitsi mehujään), niin pahoilta ne maistuvat.Ja toki joskus saa herkutellakin. Ymmärsin kuitenkin ap:n kysymyksestä, että hän halusi nimenomaan kommentteja välipalan ravintoarvoon ja terveellisyyteen.

Meillä neuvolassa kehotettiin antamaan lapselle jätskipuikko vaikka joka päivä, että lapsi saa tarpeeksi kalsiumia. Oikein hyvä neuvo. Sairaalassakin on monesti jätskiä jälkiruokana.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat