Vierailija

Ihan optikko pystyy tekemään sen tarkastuksen.

Kommentit (5)

mutta välillä tuntuu, että näytön teksti näyttää suttuiselta. Täytyy räpytellä silmiä jne. Mutta mistä tiedän johtuuko väsymyksestä tms... Koska kannattaisi mennä näöntarkastukseen?

mulla oli just tota että silmät "väsyi" lukiessa, erityisesti näyttöpäätteellä. Tavallaan sitä näki ihan hyvin, ei vain jaksanut kovin kauan lukea. Nyt mulla on lukulasit, ei mitkään voimakkaat, mutta tarpeelliset!

Viimeksi näön tarkastuksessa optikko sanoi, että kun pimeällä autolla ajo alkaa rasittaa, niin kannattaa tarkistuttaa kaukonäkö.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tarkistuksen tekee helposti myös optikkoliikkeessä!Huonontuneen näön huomaa myös päänsärystä ja niska-hartiaseudun jumituneisuudesta. Myös silmien kuivuminen ja väsyminen voi olla merkki jostain...

taittovika (siis lasien tarve) ilmenee niin, ette nää kauas kunnnolla, esim liikenteessä on hankala lukea opasteita tai luennolla pientä tekstiä (likinäköisyys). Tai et nää lähelle, ei pysty tarkentamaan esim. kirjan tekstiä 15 cm päähän silmistä.Muitakin taittovikoja on, mutta nuo on yleisimmät. Sumuisuus voi johtua kuivista silmistä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat