Seuraa 

Viime talvena meillä oli Rasavilin peukalopotit, hintansa väärti minusta.Nytkin mietin noita peukalopotteja 3v. ja 1,5v. Mitähän muita hyviä merkkejä on? Ei vedenkestäviä välttämättä. Mistä hanskoista et ole pitänyt?

Kommentit (10)

Meilläkin on tykätty Jonathanin kintaista.

Haluaisin kuitenkin kokeilla myös nahkaisia rukkasia helposti palelevalle lapselleni, kun moni niitä kehuu. Olisiko kenelläkään antaa hyville& lämpimille nahkakinttaille merkkiä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Virsukka:

Lainaus:


Meilläkin on tykätty Jonathanin kintaista.

Haluaisin kuitenkin kokeilla myös nahkaisia rukkasia helposti palelevalle lapselleni, kun moni niitä kehuu. Olisiko kenelläkään antaa hyville& lämpimille nahkakinttaille merkkiä?
Voi kun en osaa merkkiä sinulle antaa,mutta olen ostanut myyjäisistä ja mummi myös lapsille karitsan nahkaisia rukkasia.On villavuorella ja teddyvuorellakin olleet hyviä.

Etenkin ihan pikkuisilla tosi hyvät kun pehmenevät ja muotoutuvat käteen sopiviksi...niillä on helppo tarttua ja ote pitää lapiossa yn.Meillä reimateciä,lenneä jne. mutta aina on yksinä käsineinä nahkarukkaset.Tottakai lampaanvilla siellä vuorina paras,mutta merinovillaisen lapasen kanssa teddyvuorikin menee.Näitä nahkarukkasiahan on sellaisina pidempi vartisenakin joissa on vähän kiristystä ranteen kohdalla.Ei tule lumi sisään.

meillä kun ei JJ likillä niin viimetalvena niitä ei ollut, nyt syksykintaat taas on Jonathania ja kummallakin yhet Reimatecit

viimetalvena

aivan ykköset kuiteskin meillä ollut reiman kintaat: Tytöllä silloin 4, 5 v ReimaSki kovilla pakkasilla ja laskettelurinteessä (johon kai nimensä mukaan tehty), Peuharin kankaasta olevat kintaat ja sormikkaat olivat yleiskintaina, ja loskakeleillä reimatecin kintsut ja kaikki kesti talven kuosissaan (toisin kuten lassie, market kintaat eivät ole mennyt kokotalvea hyvinä)

pojalla silloin liki 2 v oli Reiman peuharikintaita ja Reimateccikintaat

hyvin toimihinta on kovempi, mutta ajattele jos ostat marketista 7,95¿ " hyväntuntuiset kintaat" ja kolmessa viikossa heijastinterenauha irronnut vanu myltääntynyt ja kinnas ei enään lämmin ja varren kuminauha kulahtanut löysäksi, niin saat talven mittaan ostaa monet

kintaat ja se vasta kalliimpaa kuin ostaa reimaa kerralla kunnolliset

Lassietkin kesti jopa n. 5-6 vko ja hintakin jo 11,95¿ luokkaa noin

Ainoat, jotka pysyvät kunnolla kädessä vaikka lapsi itse vetää ne haalarin hihojen päälle ja ovat lämpimätkin.

Monenmoista rukkasta on meidän lapsille (7 niitä on) kokeiltu (on tullut lahjaksi ja joskus olen erehtynyt ostamaankin), mutta Rasavil on paras.

olin todella yllättynyt noista lassieteceistä, ovat edulliset (n. 10e prismassa) ja ne myös pitivät vettä ja olivat lämpimät! ainoat joilla meidän jääpuikkosorminen 3-v pärjäsi viime talven pakkasilla.meillä on ollut aikaisempina vuosina ainakin hans companyn rukkasia (kamalat pukea pieneen käteen eikä pidä vettä), pitkäsiä (hyvät pakkasrukkaset mutta ei pidä kosteutta), rasaviliä (hyvät rukkaset mutta kalliit), jonathania (jotenkin tönköt ja kylmät) ja joitakin merkittömiäkin rukkasia.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat