Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Tytölle :

Maisa

Rosa

SoniaPojalle :

Adam

IkhlasMaanantaina pitäisi saada varmistus siitä, että onko tyttö vai poika tulossa. Tyttöä toivotaan - poikien nimiehdotukset köyhähköjä, kuten voitte huomata...Isoveljet Sakari, Isaac (suomea puhuessa väännän sen kyllä Iisakiksi..) ja Elias. Lasten isä on siis ulkomaalainen, joka vähentää noita nimiehdotuksia kummasti...

Kommentit (4)

Jännä että kaikkien mielestä Ikhlas vaikea nimi. Itse kun sen löysin, niin heti tuli mieleen Niklas ilman n:ää, ja suomeksikin siis suht helppo lausuttava ja taivutettava. Mutta joo, Adamista pidän kyllä (ehkä..) itsekin enemmän.

Maisa on oma suuri suosikkini, mutta kotimaassamme monelle siitä tulee maissi ja Maizena mieleen. Siksi epäröin. Sonia alkaa vähitellen miellyttämään itseäni(kin) yhä enemmän - siinä se nimi jopa saattaisi olla! Rosasta tykkään noin nimenä melkeinpä enemmänkin, mutta kun sukunimi on lyhyt 4-kirjaiminen, ja alkaa vielä r:llä, niin yhdistelmästä tulee töpö ja töksähtävä.

Maisa --- En ole koskaan pitänyt tästä nimestä. Ei ole mitään ikäviä mielleyhtymiä, mutta äänneasu ei ole musta kaunis.Rosa --- Todella kaunis ja " ruusuinen" nimi, ihan tuntuu ruusujen tuoksu ilmassa!Sonia --- Ihana! Yksi suosikkinimiäni tytölle, yhtäaikaa tyttömäisen reipas ja naisellisen kaunis.Adam --- Tämä on oikein komea nimi, pidän paljon.Ikhlas --- Ei sovi suomalaisen suuhun, vaikea.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tytölle :

Maisa:Ihana..oih :o)!!

Rosa:Kaunis myös, muttei vedä vertoja Maisalle!

Sonia:Tämäkin on tosi kaunis!!Pojalle :

Adam:Ihan kiva..ehdottomasti parempi kuin tuo toinen!

Ikhlas:Tosi vaikea minusta eikä muutenkaan kauhean kiva!myös Maisa on kiva ja reipas tytön nimi. Rosa ei niinkään minun makuuni. suomalainen Ruusu olisi paljon kauniimpi, mutta ei varmaankaan tule teillä kysymykseen...

poikien nimistä Adam on ihan hyvä, perinteinen ja kansainvälinen nimi. toinen ehdottamanne pojan nimi tuntuu vaikealta suomalaiseen suuhun.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat