Vierailija

asiaan huomiota, mutta kun tarkemmin ajattelen niin kyllä ajattelen, ainakin jotenkin alitajuisesti=)

Kommentit (7)

Ilmoita tavoitteesi muille, niin saat lisää tsemppiä yritykseesi! Jos et onnistukaan, ei se ole juttelun syytä. (Ellei joku kateellinen yritä laittaa kapuloita rattaisiin..)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Esim. jos olet hakenut jotain työtä ja tiedät että saat kuulla tiettynä päivänä vastauksen, yritätkö olla pohtimatta asiaa esim. täällä palstalla kunnes oikeasti olet saanut sen vastauksen?Se, ettei kerro avoimista työnhauistaan työpaikallaan, tai mielestäni sekin ettei kerro raskaudesta laajasti ennen rv 12 on tavallaan perusteltuja, niistä voi koitua kertojalleen kaikenlaista hämminkin jollei asiat etenekään niin kuin oli toivonut. Tuossa esimerkkikysymyksessäni taas kukaan ei saisi tietää mitään tunnistettavaa, vaan kyse olisi lähinnä omista uskomuksista.

elämässä saa sen, mihin uskoo. Kun luottaa itseensä ja unelmiinsa, ne toteututuvat suuremmalla todennäköisyydellä kuin silloin, joe ei uskalla luottaa unelmansa mahdollisuuksiin. Kannattaa kurkoitella tähtiin...

Jotenkin vaan tuntuu, että puhun sitten kun on varmaa eipähän tartte alkaa selittelmään jälkikäteen. Ehkä tosiaan olen pikkasen taikauskoinen tässä suhteessa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat