Vierailija

Eipä sitä koskaan luullut tätä tietoa tarvitsevansa, kun ei nuo edellisetkään ole itsekseen käynnistyneet. Vaan nytpä supisteleekin! 8DOlen laskeskellut tuolta neljästä lähtien ja yhtä parinkymmenen minuutin taukoa lukuunottamatta supistellut on n. 3-12 min välein, välillä lujempaa, välillä vain aavistuksen. Eli kun tiheämmät välit, niin miedommat supparit.Matka sairaalaan kestää n. puoli tuntia ja muut lapset täytyy viedä hoitoon matkalla. Olo on ihan ok. Edellinen synnytys kesti alta 6 tuntia.Milloin kannattaisi lähteä?

Kommentit (5)

viime metreilläkin tulivat miten sattuu.. Aamulla alkoivat, iltakuudelta mentiin sairaalaan, silloin oli vasta 4cm auki. Kympiltä puhkaistiin kalvot (auki oli 6cm), puoliyksitoista oli neiti maailmassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kohdunsuu auki 3 cm ja kanavaa jäljellä 2 cm. Lääkäri tutki vähän ronskimmin ja kutsui viikonlopun jälkeen käynnistykseen jos ei ole syntynyt. Viikkoja siis nyt 41+2.Suppareita alkaa olla aika tasaisesti 5 min. välein, mutta ei mahottoman kipeitä, tuntuu pääosin selässä. Aiemmin ei ennakoivia supistuksia ole ollut ja olenkin siksi melko hämilläni...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat